Huwelijksfeest Scherpenzeel

De Deel

Huwelijksfeest bij Boerderij de Weistaar

Wilt u uw huwelijksfeest doorbrengen op een prachtige huwelijkslocatie? Boerderij de Weistaar is de perfecte huwelijksfeest locatie als u graag landelijk trouwt!

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw huwelijksfeest in de buurt van Scherpenzeel? Voor u organiseert Boerderij de Weistaar een onvergetelijke dag! Breng deze dag door samen met zo veel mensen als u wilt in onze luxe huwelijkslocatie in Maarsbergen, vlakbij Scherpenzeel.

De Weistaar blinkt uit in sfeer, comfort en luxe voor u en uw gasten. Natuurlijk doen wij ons best om u een onvergetelijk huwelijksfeest te bezorgen in onze prachtige boerderij. Dankzij onze verschillende zalen is het voor u mogelijk om tot wel 1000 mensen uit te nodigen op uw huwelijksfeest. Daarnaast worden er extra mogelijkheden geboden zoals een prachtig landelijk gelegen bruidssuite waar overnacht kan worden.

Uw huwelijksfeest bij De Weistaar: de voordelen

  • Ruimte tot wel 1000 personen!
  • Onbeperkte mogelijkheden
  • Gezellige en sfeervolle aankleding
  • Prachtig landelijk gelegen
Offerte aanvragen
Logo

De mogelijkheden tijdens uw huwelijksfeest

In onze boerderij is er ruimte voor maximaal 1000 gasten tegelijk. Door de verschillende zalen te combineren wordt dit mogelijk gemaakt. Voor het buffet kan er gebruik worden gemaakt van verschillende arrangementen. Wanneer er voor u niet het passende arrangement tussen zit (door diëten, vegetariërs etc.) wordt dit afgestemd op uw wensen. Daarnaast adviseren wij u graag over de lastige keus voor uw gezelschap en tijdsbestek.

Alles wordt er aan gedaan om uw huwelijksfeest de dag van uw leven te maken. Daarom doet iedereen een stapje extra.

De omgeving van het huwelijksfeest Scherpenzeel

Boerderij de Weistaar ligt centraal gelegen in het land, bij Maarsbergen, vlakbij de A12. Dit is goed te bereiken voor gasten uit het hele land. Dankzij onze geweldige gastvrijheid, bijzondere locatie en oneindige mogelijkheden zijn wij dé beste locatie voor uw huwelijksfeest.

Kom voor uw huwelijksfeest kennis maken!

Kom vooral eens bij ons langs! Graag bespreken wij met u hoe wij uw huwelijksfeest onvergetelijk kunnen maken. Neem direct contact op om een afspraak te maken!

​Wij hopen u snel te zien!

Neem contact met ons op!