Weistaar landwinkel

Laat u verrassen in onze Landwinkel!

Onze LANDWINKEL is geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur tot 17:00 uur.
Geniet van onze echte boerenkaas, ons grote assortiment aan ontbijtproducten, heerlijke borrel combinaties en meer! U kunt bij ons terecht voor de leukste cadeauartikelen en nieuwste woon accessoires.

KERSTPAKKETTEN
De decembermaand is weer in aantocht. Tijd om na te denken over de invulling van het Kerstpakket voor dit jaar. En laten wij dat nu alvast voor u hebben gedaan! In totaal hebben wij smaakvolle pakketten samengesteld met voor ieder wat wils. Bent u benieuwd naar deze pakketten? Vul het contact formulier in onderaan deze pagina en wij zenden u graag onze digitale KERSTPAKKETTEN brochure toe.

CADEAU PAKKETTEN
Opzoek naar een kleinigheid? Of een bijzonder geschenken voor een bijzondere gelegenheid? U vindt het in onze Landwinkel! Er staan altijd cadeau pakketten voor u klaar, maar u mag uiteraard ook zelf uw pakket samenstellen. Wij pakken het graag voor u in om er een feestelijke pakket van te maken.

ZOEK HET LEKKER ZELF UIT!
Al jaren lang een groot succes binnen onze locatie. Verras uw medewerkers tijdens de Kerstborrel, -ontbijt, -lunch of -diner met onze actie: ‘zoek het lekker zelf uit!’ Iedereen ontvangt een shopper en mag voor een bepaald bedrag het eigen Kerstpakket uitzoeken in onze Landwinkel. Gegarandeerd een succes!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Onze Landwinkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur.

Bestel uw cadeau pakket online via onze Landwinkel site. Als u hier klikt opent u deze site. 

Graag tot binnenkort!

Contact