Weistaar landwinkel

Laat u verrassen in onze Landwinkel!

Onze LANDWINKEL is geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur tot 17:00 uur.
Geniet van onze echte boerenkaas, ons grote assortiment aan ontbijtproducten, heerlijke borrel combinaties en meer! U kunt bij ons terecht voor de leukste cadeauartikelen en nieuwste woon accessoires.

DIGITAAL BORRELEN

Ook in deze tijd is het fijn om contact met elkaar te houden. En als dat digitaal moet plaats vinden, kleden wij dit graag voor u aan met een lekker borrelpakket! Vol met (h)eerlijke producten uit onze Landwinkel. Denk aan echte boerenkaas, een lekker flesje wijn, steekbiertje, de nootjes feestmix of één van onze andere verwenproducten. Uw pakket is zelf samen te stellen.

1,5 METER WAARDERING!
Nieuw in ons assortiment is de 1,5 meter doos! Vol met producten uit onze Landwinkel. Benieuwd wat er allemaal in kan? Wij vertellen u er graag alles over.

U bent van harte welkom in onze Landwinkel om het pakket zelf samen te stellen. Wilt u dit liever niet? Geen punt. Geef ons uw wensen door en wij maken diverse voorbeelden voor u klaar en kunnen deze per e-mail naar u zenden.

ZOEK HET LEKKER ZELF UIT!
Al jaren lang een groot succes binnen onze locatie. Verras uw medewerkers tijdens de Kerstborrel of Kerstdiner met onze actie: ‘zoek het lekker zelf uit!’ Iedereen ontvangt een shopper en mag voor een bepaald bedrag hun eigen Kerstpakket uitzoeken in onze Landwinkel. Gegarandeerd een succes!

Vanwege het corona virus zal wellicht de decembermaand er anders uit komen te zien dan andere jaren. Daarom hebben wij dit jaar een nieuwe variant samengesteld. Want ook dit jaar kunt u uw medewerkers verrassen met onze actie ‘ZOEK HET LEKKER ZELF UIT!’

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Onze Landwinkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur.

Graag tot binnenkort!