Feesten en partijen

Van iedere gelegenheid maakt Boerderij De Weistaar een bruisend spektakel. Van familiedag tot trouwfeest, van verjaardag tot teambuilding. Zelfs uw vergadering maken we bijzonder en extra effectief.

Logo

Onze faciliteiten

https://www.weistaar.nl/wp-content/uploads/2019/06/icon-diner.svg

Buffetten en diner

https://www.weistaar.nl/wp-content/uploads/2019/06/icon-music.svg

Live muziek mogelijk

https://www.weistaar.nl/wp-content/uploads/2019/06/icon-sun.svg

Buiten trouwen mogelijk

https://www.weistaar.nl/wp-content/uploads/2019/06/icon-people.svg

Aantal personen:

20 - 900

https://www.weistaar.nl/wp-content/uploads/2019/06/icon-sofa.svg

Interieur:

Landelijk & Industrieel

https://www.weistaar.nl/wp-content/uploads/2019/06/icon-photo.svg

Fotoreportage mogelijk

Logo

  • De Deel
  • De Stal
  • De Boerenhoeve
  • De Hooizolder
  • De Brink
  • ‘t Voorhuis
  • Binnenplaats
De Weistaar De Deel
De Weistaar De Deel
De Weistaar De Deel terras

De Deel, sfeervol en gastvrij

De Deel heeft een capaciteit vanaf 20 tot 300 personen. Doormiddel van een wand in zaal kunnen wij deze klein of groot maken, afhankelijk van hetgeen u wenst te reserveren. De zaal beschikt over een groot podium en door de diversiteit aan meubels, hoge tafels met barkrukken, lage ronde tafels en vierkante tafels,  geeft dit een sfeervol en speels effect. 
De zaal is uitgerust met een beamer, projectiescherm, geluidinstallatie welke geschikt is voor achtergrond muziek en een microfoon. Tevens heeft de zaal een eigen terras met de mogelijkheid om ook buiten te borrelen en te eten. 

Meer informatie
De zalen van Weistaar
Boerderij De Weistaar De Stal

De Stal

De zaal De Stal heeft een capaciteit vanaf 20 tot 140 personen. In combinatie met de zaal De Boerenhoeve heeft de zaal een capaciteit van 230 personen. Deze twee zalen zijn naast elkaar en gescheiden door middel van een schuifwand. In de zaal De Stal bevindt zich een groot podium, een professionele geluidsinstallatie voor achtergrond muziek, een beamer met een projectiescherm, DVD speler en microfoon. Van al deze faciliteiten kunt u gratis gebruik maken.

Meer informatie

De Boerenhoeve

De zaal De Boerenhoeve heeft een capaciteit vanaf 20 tot 90 personen. In combinatie met de zaal De Stal heeft de zaal een capaciteit van 230 personen. Deze twee zalen zijn van elkaar gescheiden doormiddel van een schuifwand. Vanuit deze zaal kunt u genieten van het schitterende landelijke uitzicht. Deze zaal beschikt over een professionele geluidsinstallatie voor achtergrond muziek, een beamer met een projectiescherm, een DVD speler en microfoon. Van al deze faciliteiten kunt u gratis gebruik maken.

Meer informatie

De Hooizolder

De zaal De Hooizolder heeft een capaciteit van 20 tot 90 personen. Deze zaal is knus en sfeervol door zijn schuine kanten en dakkapel. U bereikt deze zaal met een trap. Er is een stoellift aanwezig voor uw gasten die slecht ter been zijn. Deze zaal beschikt over een professionele geluidsinstallatie voor achtergrond muziek, een beamer met een projectiescherm, een DVD speler en microfoon. Van al deze faciliteiten kunt u gratis gebruik maken.

Meer informatie

De Brink

In de zaal De Brink bevindt zich het spel Indoor Mini Boerengolf. Overdag deelt u deze zaal met andere gezelschappen en vanaf 18:00 uur is het mogelijk om de zaal te reserveren voor alleen uw gezelschap. Erg leuk om te combineren met een buffet of een spetterende feestavond. Indien u op zoekt bent naar een zaal, die net even iets anders is, dan is De Brink zeker een aanrader. De zaal heeft een capaciteit tot 100 personen. Indien u het spel Boerengolf bij ons reserveert kunt u op de dag zelf bepalen of u het spel binnen of buiten wilt spelen. De zaal beschikt over een professionele geluidsinstallatie voor achtergrond muziek, een beamer, projectiescherm en een microfoon. Hier kunt u gratis gebruik van maken.

Meer informatie
Terras

'T Voorhuis

Overdag is ‘t Voorhuis ons Lunch-Café. Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u hier terecht voor een heerlijke lunch of een kopje vers gemalen koffie met gebak. Vanaf 17:00 uur is het mogelijk deze zaal te reserveren voor uw gezelschap, oplopend tot 40 personen. Vanuit deze zaal heeft u een prachtig uitzicht over de groene weilanden. Zeer geschikt voor kleine gezelschappen. De zaal beschikt over een geluidsinstallatie voor achtergrond muziek en een microfoon. Van deze faciliteiten kunt u gratis gebruik maken.

Meer informatie

Binnenplaats

De binnenplaats is een verlenging van onze lunchroom. Geniet van een High Tea of een Boerenlunch. Door het glazen dak valt er veel daglicht in deze ruimte. Met zijn stoere wanden en industriële aankleding is dit een blikvanger.

Meer informatie
Logo

Gasten aan het woord

Scherpenzeel, Barbara van de Kerke

Fijne middag gehad met speurtocht, boerengolf en tosti’s. Daarna zijn we door gefietst naar Amersfoort.

Gelderland, Alice Durenkamp

Het is een fijne locatie voor feestjes en uitstapjes!! Vooral de indoor midgetgolf was erg leuk!! Ook de lunch in het “museum” was lekker en prima verzorgd!!

Gelderland, Jenneke Wies

Prima feestzaal. Prima bediening en fijn dat er airco in de zaal was. Ook leuk dat er een aparte ruimte voor de kinderen was, goed geregeld!

Gelderland, Wim van Zaanen

Mooie schone rustige omgeving met genoeg parkeergelegenheid. Prima service. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Flexibel en er wordt rekening houden met vele wensen! Feestje gehad met 75 personen. Solex gereden, gestept en boerengolf gespeeld. Eten, lunch en diner waren voortreffelijk. Een aanrader!

Maarsbergen, Roy & Melanie

Super en mooie trouwlocatie! We hebben hier echt genoten van onze dag. Alles was goed geregeld. Dat we nog vlak voor de bruiloft konden switchen van buiten naar binnen i.v.m. het weer hoort natuurlijk bij de goede service!

Gelderland, Ans & Cees Beringen

De Weistar is voor ons geen onbekende. Wij hebben ons 25-jarig huwelijksfeest gevierd en onze beide dochters hun bruiloft. De locatie is top. Bediening was voortreffelijk. Alle gemaakte afspraken zijn prima nagekomen. Onze gasten waren enthousiast over de verzorging en de locatie. Zeker een aanrader.

Logo