Zakelijk Weistaar

Ook voor de zakelijke gast

Voor de zakelijke gast is Boerderij De Weistaar een perfecte locatie. Wij bevinden ons centraal in Nederland (5 minuten vanaf de A12 en 10 minuten vanaf de A28). Bovendien kunt u gebruik maken van ons grote en gratis parkeerterrein.

Met een fantastisch uitzicht over de weilanden en natuur biedt onze locatie plek aan voor groepen vanaf 10 personen. Uiteraard zijn alle zalen voorzien van media-apparatuur die u nodig heeft.

Kom naar Boerderij De Weistaar voor uw teambuilding, vergadering, bedrijfsfeest of viering van een jubilaris. Wij zullen verrassend goed met u meedenken.

Logo
Zakelijk Weistaar

Vergadering

U wilt een besloten bijeenkomst of juist een sessie om creativiteit op te roepen. Een directievergadering of een teamsessie. Wat de aard, de vorm en het doel van het vergaderen ook mag zijn, de zalen van Boerderij De Weistaar bieden u een uitgebreid scala aan mogelijkheden.

Lees verder
Logo
Zakelijk Weistaar

Recepties & jubilea

Boerderij De Weistaar geeft een hele duidelijke garantie. Uw receptie of jubileum wordt fantastisch, daar maakt ons hele team zich sterk voor! Rustig of heel uitdagend, wij geven uw dag of avond de invulling die uw wenst.

Meer weten?
Logo
Familiefiets huren

Teambuilding

Van een solextocht tot een lach workshop, bij Weistaar is er van alles mogelijk. Zit uw workshop of activiteit er niet tussen? Geen probleem, graag maken wij een arrangement op maat voor u. Door onze jaren lange ervaring en grote binnen- en buitenlocatie hebben wij veel mogelijkheden.

Bekijk alle activiteiten

Onze zalen

  • De Deel
  • De Stal
  • De Boerenhoeve
  • De Hooizolder
  • De Brink
  • ‘t Voorhuis
  • Binnenplaats
De Weistaar De Deel
De Weistaar De Deel
De Weistaar De Deel terras

De Deel, sfeervol en gastvrij

De Deel heeft een capaciteit vanaf 20 tot 300 personen. Doormiddel van een wand in zaal kunnen wij deze klein of groot maken, afhankelijk van hetgeen u wenst te reserveren. De zaal beschikt over een groot podium en door de diversiteit aan meubels, hoge tafels met barkrukken, lage ronde tafels en vierkante tafels,  geeft dit een sfeervol en speels effect. 
De zaal is uitgerust met een beamer, projectiescherm, geluidinstallatie welke geschikt is voor achtergrond muziek en een microfoon. Tevens heeft de zaal een eigen terras met de mogelijkheid om ook buiten te borrelen en te eten. 

Meer informatie
De zalen van Weistaar
Boerderij De Weistaar De Stal

De Stal

De zaal De Stal heeft een capaciteit vanaf 20 tot 140 personen. In combinatie met de zaal De Boerenhoeve heeft de zaal een capaciteit van 230 personen. Deze twee zalen zijn naast elkaar en gescheiden door middel van een schuifwand. In de zaal De Stal bevindt zich een groot podium, een professionele geluidsinstallatie voor achtergrond muziek, een beamer met een projectiescherm, DVD speler en microfoon. Van al deze faciliteiten kunt u gratis gebruik maken.

Meer informatie

De Boerenhoeve

De zaal De Boerenhoeve heeft een capaciteit vanaf 20 tot 90 personen. In combinatie met de zaal De Stal heeft de zaal een capaciteit van 230 personen. Deze twee zalen zijn van elkaar gescheiden doormiddel van een schuifwand. Vanuit deze zaal kunt u genieten van het schitterende landelijke uitzicht. Deze zaal beschikt over een professionele geluidsinstallatie voor achtergrond muziek, een beamer met een projectiescherm, een DVD speler en microfoon. Van al deze faciliteiten kunt u gratis gebruik maken.

Meer informatie

De Hooizolder

De zaal De Hooizolder heeft een capaciteit van 20 tot 90 personen. Deze zaal is knus en sfeervol door zijn schuine kanten en dakkapel. U bereikt deze zaal met een trap. Er is een stoellift aanwezig voor uw gasten die slecht ter been zijn. Deze zaal beschikt over een professionele geluidsinstallatie voor achtergrond muziek, een beamer met een projectiescherm, een DVD speler en microfoon. Van al deze faciliteiten kunt u gratis gebruik maken.

Meer informatie

De Brink

In de zaal De Brink bevindt zich het spel Indoor Mini Boerengolf. Overdag deelt u deze zaal met andere gezelschappen en vanaf 18:00 uur is het mogelijk om de zaal te reserveren voor alleen uw gezelschap. Erg leuk om te combineren met een buffet of een spetterende feestavond. Indien u op zoekt bent naar een zaal, die net even iets anders is, dan is De Brink zeker een aanrader. De zaal heeft een capaciteit tot 100 personen. Indien u het spel Boerengolf bij ons reserveert kunt u op de dag zelf bepalen of u het spel binnen of buiten wilt spelen. De zaal beschikt over een professionele geluidsinstallatie voor achtergrond muziek, een beamer, projectiescherm en een microfoon. Hier kunt u gratis gebruik van maken.

Meer informatie
Terras

'T Voorhuis

Overdag is ‘t Voorhuis ons Lunch-Café. Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u hier terecht voor een heerlijke lunch of een kopje vers gemalen koffie met gebak. Vanaf 17:00 uur is het mogelijk deze zaal te reserveren voor uw gezelschap, oplopend tot 40 personen. Vanuit deze zaal heeft u een prachtig uitzicht over de groene weilanden. Zeer geschikt voor kleine gezelschappen. De zaal beschikt over een geluidsinstallatie voor achtergrond muziek en een microfoon. Van deze faciliteiten kunt u gratis gebruik maken.

Meer informatie

Binnenplaats

De binnenplaats is een verlenging van onze lunchroom. Geniet van een High Tea of een Boerenlunch. Door het glazen dak valt er veel daglicht in deze ruimte. Met zijn stoere wanden en industriële aankleding is dit een blikvanger.

Meer informatie