Weistaar

Overige

Kinderen

Voor kinderen hanteren we andere tarieven wat betreft onze maaltijden, drank en feestavondarrangementen.

Kinderen van 0 t/m 3 jaar
gratis
Kinderen van 4 t/m 10 jaar
50% korting
Kindermenu (vruchtenspies, frietjes met snack en kinderijsje)
8,50 p.p.

Aantal gasten

Het definitieve aantal personen vernemen wij graag uiterlijk tien dagen voor de aanvangsdatum. Het aantal personen dat u doorgeeft wordt minimaal in rekening gebracht. Komen er meer gasten dan wordt het aantal aanwezige personen in rekening gebracht.


Dieet gasten

Heeft u of één van uw gasten een dieet en/of allergie? Meld het ons, zodat wij er extra aandacht aan kunnen besteden.


Zaalhuur

De prijzen die vermeld staan op deze site zijn gebaseerd op groepsprijzen vanaf 20 volwassenen. Indien u onder de 20 volwassenen reserveert brengen wij zaalhuur in rekening. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.


Annuleringsverzekering

Wij bieden u de mogelijkheid aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. De kosten hiervoor zijn 4% van de factuurwaarde. Indien u deze verzekering bij ons heeft afgesloten kunt u hier ten alle tijden gebruik van maken. Mocht er iets gebeuren, waardoor u het feest niet door wilt laten gaan, kunt u de reservering annuleren en betaalt u alleen de kosten voor de annuleringsverzekering. Wat voor u een reden is om de reservering te annuleren is voor ons ook een geldige reden. Indien u geen annuleringsverzekering bij ons heeft afgesloten zijn op alle overeenkomsten die wij sluiten de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Dit betekent dat, indien u moet annuleren, er kosten in rekening worden gebracht. Eventuele prijswijzigingen voorbehouden, januari 2019.