Weistaar

Overige

Kinderen

Voor kinderen hanteren we andere tarieven wat betreft onze maaltijden, drank en feestavondarrangementen.

Kinderen van 0 t/m 3 jaar
gratis
Kinderen van 4 t/m 10 jaar
50% korting
Kindermenu (vruchtenspies, frietjes met snack en kinderijsje)
8,50 p.p.

Aantal gasten

Het definitieve aantal personen vernemen wij graag uiterlijk tien dagen voor de aanvangsdatum. Het aantal personen dat u doorgeeft wordt minimaal in rekening gebracht. Komen er meer gasten dan wordt het aantal aanwezige personen in rekening gebracht.


Dieet gasten

Heeft u of één van uw gasten een dieet en/of allergie? Meld het ons, zodat wij er extra aandacht aan kunnen besteden.


Zaalhuur

De prijzen die vermeld staan op onze website zijn gebaseerd op groepsprijzen vanaf 20 volwassenen en exclusief zaalhuur. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.


Annuleringsverzekering

Wij bieden u de mogelijkheid aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. De kosten hiervoor zijn 4% van de factuurwaarde. Indien u deze verzekering bij ons heeft afgesloten kunt u hier ten alle tijden gebruik van maken. Mocht er iets gebeuren, waardoor u het feest niet door wilt laten gaan, kunt u de reservering annuleren en betaalt u alleen de kosten voor de annuleringsverzekering. Wat voor u een reden is om de reservering te annuleren is voor ons ook een geldige reden. Indien u geen annuleringsverzekering bij ons heeft afgesloten zijn op alle overeenkomsten die wij sluiten de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Dit betekent dat, indien u moet annuleren, er kosten in rekening worden gebracht. Eventuele prijswijzigingen voorbehouden, januari 2019.