Steppen

Steppen

Tijdelijk Corona-proef aanbieding: Step to go
14,95 p.p.

Toe aan een leuke activiteit? Maak een schitterende STEP tocht door onze omgeving en geniet van het mooie landschap. U start met een kopje koffie, thee of warme chocolademelk met een verse koek van onze Take Away. Aansluitend stapt u op de step en mag u genieten van de omgeving. Uiteraard ontvangt u een route van ons.

De totaalprijs is 14,95 p.p. inclusief het huren van een step, een route, één kopje koffie, thee of warme chocolademelk en een verse koek van onze take away.
Ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. We hebben diverse routes van o.a. 6, 10 of 15 km. Deze duurt ongeveer 1½ á 2 uur en u kunt dit boeken vanaf 2 personen.

_________________________________________________________

Steppen met een groep in combinatie met een compleet arrangement

15 p.p.

Maak een schitterende tocht door de Utrechtse Heuvelrug. Op de step kunt u op een sportieve manier de omgeving verkennen. De steppen zijn te boeken vanaf minimaal 15 personen.

Logo

Contactgegevens

Rottegatsteeg 6
3953 MN Maarsbergen
Tel.: 033 – 286 1943
E-mail: info@weistaar.nl
K.v.K.: 30071292

Meer weten?

Heeft u nog vragen, wilt u nadere informatie ontvangen of wilt u een bezichtiging inplannen? Schroom niet om contact met ons op te nemen! Vul het contactformulier aan de linker kant in en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op!