Buffetten & diners

Kom genieten van onze pure streekproducten. Wij hebben de beste ingrediënten voor u geselecteerd en zorgen voor een indrukwekkende ambiance. U selecteert zelf het gezelschap en geeft wensen door. “Nee”, als antwoord? Daar hoeft u niet bang voor te zijn. Van uitgebreid Vier Gangen Buffet, een Maarsbergse Hutsel Frutsel of Pizza bakken in onze pizza oven, het wordt tot in de puntjes verzorgd.

Heeft u of één van uw gasten een dieet of is men vegetariër? Graag vernemen wij dit van u, dan maakt onze chef-kok een passend alternatief.

Neem contact op

Koud & Warm Buffet

25,95 p.p.

Het koude gedeelte bestaat uit twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade, rundvleessalade gegarneerd met twee soorten vleeswaren, eiersalade, gemengde salade, vitello tonato (kalfsfricandeau), zalmsalade, gerookte zalm, gerookte forel en makreel. Het warme gedeelte bestaat uit kipschnitzeltjes, gehakballetjes, kipsaté in pindasaus, vlees in oosterse saus, nasi, frites en roseval aardappeltjes uit de oven.

Warme seizoengroenten
+ 1,00 p.p.
Start met een glaasje soep naar keuze
+ 1,75 p.p.
Gesneden warme beenham en authentieke mosterdsaus
+ 2,50 p.p.
Rundercarpaccio op schaal
+ 2,95 p.p.
Warm vlees met boerengarnituur
+ 3,50 p.p.
Zalm uit de oven in witte wijn saus
+ 3,95 p.p.
Zalm zijde (hele zalm) Deze is voor 20 personen
+ 75,- p.st.

Vier gangen buffet

37,95 p.p.

Het voorgerechtenbuffet bestaat uit Ardennerham met meloen, vitello tonato (kalfsfricandeau), rundercarpaccio, gerookte forel en zalm met toast en boter, eiersalade, boerenrundvleessalade en twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade.

Het tussengerecht bestaat uit een glaasje mosterdsoep.

Hoofdgerechtenbuffet bestaande uit varkenshaas met roomsaus, gevulde gevogelte, zalm uit de oven, diverse soorten seizoen groenten, frites, aardappelgratin, roseval aardappeltjes uit de oven en gemengde salade.

Uitgebreid nagerechtenbuffet met drie ijstaarten van boerenroomijs, drie soorten bavaroise, ambachtelijke dessertsaus, petit grande, desserts en slagroom.


Pizza oven

24,50 p.p.

U start met een huisgemaakte Italiaanse tomatensoep. Daarna kunt u zelf uw pizza samenstellen met de verse ingrediënten van ons buffet. Vervolgens gaat de pizza de oven in en binnen drie minuten geniet u van een heerlijke pizza.
Als afsluiting serveren wij een Italiaans dessert: tiramisu met slagroom.


Maarsbergse Hutsel Frutsel

22,95 p.p.

Met z’n allen bakken en braden in de reuzenkoekenpan. Het buffet bestaat uit saté, shaslick, Hollandse kogelbiefstuk, speklapjes, kipfilets en hamburgers, gecombineerd met drie soorten salades en een gemengde salade, diverse sausjes, twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade, frites en gekruide aardappelpartjes.


Maarsbergse Hutsel Frutsel - De Luxe

26,95 p.p.

Samen met uw gasten gaat u bakken en braden in de reuzenkoekenpan. Het buffet bestaat uit varkenshaassaté, kogelbiefstuk, streekburgers en gemarineerde varkensfilet, gecombineerd met warme zalmfilets in botersaus met citroen en warme gamba-spiesjes, welke voor u klaar staan op het buffet, drie soorten salades, een gemengde salade, diverse sausjes, twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade, frites en gekruide aardappelpartjes.


Tafelgrillen

22,95 p.p.

Als voorgerecht serveren wij een paprika-tomaatsoep. Aansluitend wordt er een ruime variatie aan vleessoorten op het buffet gepresenteerd om te grillen, inclusief gemengde salade, diverse sausjes, oerbroden met kruidenboter, tapenade en frites.


Luxe winterbuffet

19,95 p.p.

U begint met een groentesoep gevolgd door een Hollands buffet bestaande uit boerenkool, hutspot, zuurkoolstamppot, rode kool, rookworsten, speklapjes, runderstoofpotje, uitgebakken spekjes, aardappelgratin, appelcompote, stoofpeertjes, zilveruitjes en augurken.


Dinerbuffet

33,95 p.p.

Etagère, welke wordt uitgeserveerd op tafel, met een proeverij van carpaccio, vitello tonato (kalfsfricandeau), gerookte zalm, schwarzwalderham met meloen, glaasje soep en breekbrood met kruidenboter en tapenade.

Het buffet bestaat uit zalm uit de oven, varkenshaasmedaillons, Veluwse kip in rode wijnsaus, twee soorten seizoen groenten, frites, roseval aardappeltjes uit de oven en een gemengde salade.

Een proeverij van nagerechten, welke wordt uitgeserveerd op tafel, met bavaroise, hazelnoot-karamel taartje, yoghurtijs, vers fruit en een toefje slagroom.

TIP! Voor dezelfde prijs kunt u de proeverij van nagerechten vervangen voor ons bourgondisch dessertbuffet.


Nagerechtenbuffetten

Wij bieden u de mogelijkheid om uw buffet uit te breiden met een dessert. IJsbombe: ijsbol met een laag van romige chocolade en noten, met een verrassende vulling.
+ 4,50 p.p.
Bourgondisch dessertbuffet: bestaande uit drie soorten verse boerenroomijstaarten, drie smaken bavaroise, ambachtelijk dessertsauzen, petit grande desserts en slagroom.
+ 8,95 p.p.
Dessertbuffet de luxe: uitgebreid nagerechtenbuffet met vier soorten boerenroomijstaarten, drie soorten bavaroise, ambachtelijk dessert sauzen, salade van vers fruit, flensjes met warme chocoladesaus, petit grande desserts en slagroom.
+ 11,45 p.p.

Drankarrangement

(alleen in combinatie met lunch, buffet of diner) Start uw feest met een kop koffie en iets lekkers erbij. Hiervoor rekenen wij één uur m.b.t. een drankarrangement.

Ontvangst twee maal koffie, thee of frisdrank met gesorteerd gebak
7,35 p.p.
Ontvangst twee maal koffie, thee of frisdrank met mini petit fours
7,35 p.p.
Wij bieden de mogelijkheid aan om uw diner of buffet uit te breiden met een drankarrangement. Dit houdt in onbeperkt drank tijdens de gehele periode, zowel binnen als buitenlands gedistilleerd met tot slot een kopje koffie.
< 99 pers. 100 pers. >
Gedurende drie uur extra
14,50 p.p. 13,50 p.p.
Gedurende vier uur extra
17,50 p.p. 16,50 p.p.
Gedurende vijf uur extra
20,50 p.p. 19,50 p.p.
Gedurende zes uur extra
23,50 p.p. 22,50 p.p.
De prijzen die vermeld staan op onze website zijn gebaseerd op groepsprijzen vanaf 20 volwassenen en exclusief zaalhuur. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.