Bruiloft Leusden

Weistaar Bruiloften

Op zoek naar een prachtige plek voor uw bruiloft in de buurt van Leusden?

Partycentrum Weistaar uit Maarsbergen is de perfecte locatie voor uw bruiloft. Kom dit samen vieren bij onze accommodatie met uw vrienden, familie, collega’s, buren en andere genodigden. Weistaar staat bekend als een van de beste uit de regio van Leusden voor bruiloften.

De gelegenheid die Weistaar biedt staat overal bekend in de omgeving van Leusden als een geweldige plaats om uw bruiloft te vieren. Ook blinken wij uit als een prima accommodatie om te overnachten in de bruidssuite die prachtig en landelijk gevestigd is. voor u en uw gasten blinken wij ook uit vanwege onze sfeer en comfort. Er is ruimte voor wel 1000 personen. Een van de grootste in de omgeving van Leusden.

De faciliteiten

  • Een geweldige locatie
  • Een groot scala aan activiteiten
  • Jarenlange ervaring
Offerte aanvragen
Logo

De te bieden mogelijkheden op jullie bruiloft

Bij Weistaar zijn drie keuzes voor een bruiloft. U en uw aanstaande echtgenoot kunnen kiezen om in ons weiland te trouwen, op ons terras of bij ons in de zalen. (tot wel maximaal 1000 personen tegelijkertijd met een maximum van 300 personen per zaal.

Ook passen wij ons buffet aan door middel van de keuzes die u en uw partner maken.

Hebben sommige van uw gasten last van allergieën of zijn sommige op een dieet? Laat het ons gewoon weten. Ook dit past bij onze mogelijkheden. Ook heeft Weistaar een vegetarisch menu voor mensen die geen vlees eten.

Ons doel is ook om u een niet te vergeten trouwdag te geven maar ook een fantastische bruiloft.

De bruiloft in Leusden

Partycentrum Weistaar ligt misschien wel in Maasbergen, maar het zit er ook voor plaatsen zoals Leusden. Omdat onze locatie erg centraal gelegen is, kunnen mensen vanuit heel Nederland hier hun bruiloft vieren.

Dat komt voornamelijk ook doordat Weistaar uniek is, waarom wij uniek zijn? Dat komt door onze gastvrijheid en onze uitgebreide aanbod van zalen waarin u uw bruiloft kun houden. Weistaar is daarom erg populair in de regio van Leusden.

Het culinaire aanbod van Partycentrum Weistaar

Op uw eigen bruiloft wilt u het beste hebben toch? Bij partycentrum Weistaar is dat mogelijk. Wij hebben daarom ook een geweldig aanbod op culinair gebied.

Ook hebben wij samenstellingen binnen uw budget, samen met de kok en u stellen wij een buffet samen wat binnen het aangegeven budget valt. Kijk voor wat meer informatie bij diners en buffetten. Weistaar heeft een van de meest uitgebreide menu’s van de omgeving Leusden.

Pluspunten van De Weistaar in Leusden

  • Keuze tussen buiten en binnen
  • Sfeer, luxe en comfort
  • Genoeg ruimte voor maar liefst 1.000 personen
  • Onbeperkt de arrangementen uitbreiden
  • De beste locaties
  • Drie verschillende keuzes om uw bruiloft te vieren (in het weiland, op het terras of in onze zalen)
Offerte aanvragen
Logo

Een kijkje nemen bij Weistaar in Leusden?

Neem gerust contact op met ons of neem de tijd om een keer langs te komen bij Weistaar in Maarsbergen en bespreek samen met een van onze collega’s de wensen van uw bruiloft en wij maken er een niet te vergeten bruiloft van. Dat is tenslotte onze missie.

Neem contact met ons op