Trouwlocatie Doorn

Trouwlocatie Doorn

Op zoek naar de perfecte trouwlocatie in de buurt van Doorn? Partycentrum de Weistaar is precies wat u zoekt. Geniet samen met de mensen om wie u het meeste geeft van een geheel verzorgd trouwfeest in onze luxe trouwlocatie in Maarsbergen, in de buurt van Doorn. Laat de dag van uw dromen uitkomen bij de Weistaar.

De mogelijkheden bij onze trouwlocatie Doorn zijn enorm en we blinken uit in luxe, sfeer en comfort voor u en uw gasten. We hebben ruimte tot wel 1000 personen en bieden diverse extra mogelijkheden zoals de prachtige, landelijk gelegen bruidsuite waar jullie kunnen overnachten.

Trouwlocatie De Weistaar

  • Ruimte tot 1000 personen
  • Diverse zalen
  • Sfeervol en gezellig
  • Eindeloze mogelijkheden
Offerte aanvragen
Logo

De mogelijkheden van onze trouwlocatie

Wij hebben ruimte voor wel maximaal 1000 gasten tegelijk (max. 300 personen per zaal). Tijdens het diner of buffet bieden wij mogelijkheden die passen bij uw wensen of ze worden passend gemaakt. We dienen u ook graag van advies wat betreft de juiste keus voor uw gezelschap of tijdsbestek. Heeft één van uw gasten een dieet of is men vegetariër dan maken we graag een passend alternatief, de mogelijkheden bij trouwlocatie de Weistaar zijn grenzeloos. Onze missie is om te helpen uw trouwdag de meest fantastische dag van uw leven te maken. U als bruidspaar staat centraal.

De trouwlocatie omgeving Doorn

Partycentrum de Weistaar zit in Maarsbergen maar zijn er ook voor plaatsen uit de wijde omgeving zoals Doorn. Door onze centrale ligging is onze trouwlocatie bereikbaar voor uw gasten uit het hele land. Door onze unieke locatie, onze geweldige gastvrijheid én ons uitgebreide aanbod aan zalen en mogelijkheden zijn wij dé trouwlocatie voor Amerongen en wijde omgeving. Bekijk de zalen.

De culinaire mogelijkheden van onze trouwlocatie

U wilt op uw bruiloft alleen het beste toch? Wij ook en daarom hebben we een uitgebreid aanbod van het beste op culinair gebied. U wilt echter ook binnen uw budget blijven en daarom hebben we voor alle budgets een ideale samenstelling. Onze chef-kok denkt graag met u mee om het ideale menu voor u samen te stellen. Kijk voor een indruk van de culinaire mogelijkheden.

Kennis maken bij de trouwlocatie?

Kom uw wensen bespreken of gewoon eens kennis maken zodat u een indruk krijgt van onze trouwlocatie! U een onvergetelijke dag bezorgen, dat is onze missie. Neem contact met ons op.

Overige mogelijkheden bij De Weistaar

Voor een prachtige trouwlocatie kunt u bij De Weistaar terecht. Naast trouwlocatie is De Weistaar ook een goede locatie voor vergaderingendinners en buffetten en andere activiteiten!

 

De voordelen van De Weistaar als trouwlocatie

  • Onbeperkt uit te breiden arrangementen
  • Prachtige landelijke trouwlocatie
  • Centraal gelegen
Offerte aanvragen