Op zoek naar een Teamuitje in Ede?

Overige activiteiten & workshops

Teamuitje

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor een teamuitje in de buurt van Ede? Bij Boerderij De Weistaar verzorgen wij gegarandeerd een teamuitje waar nog lang over gesproken zal worden. De gezellige sfeer, goede service en gastvrijheid bij De Weistaar zorgen er voor dat u graag nog eens terug zal komen!

De faciliteiten

  • Een geweldige locatie
  • Een groot scala aan activiteiten
  • Jarenlange ervaring
Offerte aanvragen
Logo

Uw teamuitje bij De Weistaar in Ede

Boerderij De Weistaar ligt in de weilanden rond Maarsbergen, een unieke locatie voor een teamuitje in Ede en omgeving. De Weistaar heeft verschillende sfeervolle zalen die los of in combinatie kunnen worden afgehuurd. Hierdoor bieden wij de capaciteit voor maar liefst 1000 personen! Wij verzorgen uw teamuitje volledig op maat door ons enthousiaste team van gastvrije medewerkers. Ontdek hoe wij uw teamuitje een succes maken!

Activiteiten bij uw teamuitje

De Weistaar heeft een breed aanbod activiteiten voor teamuitjes. Zowel binnen als in de buitenlucht. Speel bijvoorbeeld ‘Ik hou van Holland show’ Strijd met 2 teams tegen elkaar in de oud-Hollands gezellige ‘ik hou van Holland show’. Nederlandse cultuur, sport, BN’ers en Hollandse meezingers. Welk team weet het meest van Holland?

​Onderneemt u liever iets in de buitenlucht? Ook dat is mogelijk! Speel een geweldige pot bubbel voetbal, maak een mooie solextocht langs de landerijen of ga met een kanotocht het valleikanaal op! Past u op dat u geen nat pak haalt?

De Weistaar neemt u graag alle zorg uit handen. Wij verzorgen uw teamuitje volledig op maat. Al jaren komen onze gasten trouw terug dankzij onze leuke activiteiten, prachtige locatie, uitgebreide catering en de gezellige gastvrije sfeer.

Ontdek welke activiteiten er nog meer beschikbaar zijn voor uw teamuitje!

Direct reserveren of meer informatie?

Bent u overtuigd of wilt u meer informatie over de eindeloze mogelijkheden? Neem dan contact op of kom eens langs! Graag bespreken wij met u de mogelijkheden om uw teamuitje onvergetelijk te maken.

Teamuitje bij De Weistaar

  • Uitgebreid scala aan mogelijkheden
  • Centraal gelegen, in de buurt van Amerongen
  • Sfeervolle landelijke locatie.
  • Van kleine groepen tot wel 1000 personen!
Offerte aanvragen