Take Away & meer!

Geniet van onze Take Away & meer!

PICKNICK HIGH TEA
Geniet van onze uitgebreide High Tea vanuit onze picknick mand! De mand is voorzien van veel lekkernijen, zoals vers belegde mini sandwiches met eiersalade en brie, gevulde wrap met zalm, scones met clotted cream en marmelade, brownies van pure chocolade, muffins, luxe cupcakes, petit fours, macarons, petit grand dessert, smoothie, diverse smaken thee en natuurlijk zal het picknick kleed niet ontbreken.

Na het in ontvangst nemen van onze Picknick High Tea mag u een heerlijk plekje uitkiezen uit één van de vele picknick mogelijkheden in onze omgeving. Deze plekken bevinden zich in het groene gras en bieden een fantastisch uitzicht over de weilanden.

Dit arrangement is te boeken vanaf 2 personen. De mand en picknickkleed zijn in bruikleen en dienen na afloop weer ingeleverd te worden.
20,95 p.p.

PICKNICK LUNCH
De mand is voorzien van veel lekkernijen, zoals vers belegde mini broodjes met kaas, brie, ham en diverse rauwkorst, gevulde wrap met zalm, krentenwegge, luxe cupcakes, salade, fruit, smoothie en keuze uit koffie of thee.
Na het in ontvangst nemen van onze Picknick Lunch mag u een heerlijk plekje uitkiezen uit één van de vele picknick mogelijkheden in onze omgeving. Deze plekken bevinden zich in het groene gras en bieden een fantastisch uitzicht over de weilanden.

Dit arrangement is te boeken vanaf 2 personen. De mand en picknickkleed zijn in bruikleen en dienen na afloop weer ingeleverd te worden.
20,95 p.p.

Ps. binnenkort volgt er ook de Picknick High Wine.

TAKE AWAY
Geniet van een vers kopje koffie, thee of drankje bij ons TAKE AWAY. Naast onze verse warme dranken kunt u ook genieten van onze verse gevulde koeken, muffins en meer lekkernijen.

STEP TO GO!
Toe aan een leuke activiteit? Maak een schitterende STEP tocht door onze omgeving en geniet van het mooie landschap. U start met een kopje koffie, thee of warme chocolademelk met een verse koek van onze Take Away. Aansluitend stapt u op de step en mag u genieten van de omgeving. Uiteraard ontvangt u een route van ons.

De totaalprijs is 14,95 p.p. inclusief het huren van een step, een route, één kopje koffie, thee of warme chocolademelk en een verse koek van onze take away.
Ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. We hebben diverse routes van o.a. 6, 10 of 15 km. Deze duurt ongeveer 1½ á 2 uur.

LUNCHBOX
U kunt bij ons een lunchbox bestellen met een luxe bol gezond, een krentenwegge, fruit en een verse smoothie voor 7,95 per stuk.

FIETS- EN WANDELARRANGEMENT
Geniet van een verse lunch in combinatie met een wandel- of fietsroute!

Onze Boerderij bevindt zich in een prachtige landelijke omgeving. Onze collega’s van ‘De Weistaar’ hebben hun favoriete wandelroute en fietsroute op papier gezet. Het resultaat is 12 schitterende routes vanaf 5 km tot 60 km! Al deze routes starten bij ‘De Weistaar’ en brengen u langs de mooiste plekken in de omgeving.

U kunt bij ons een lunchbox bestellen met een luxe bol gezond, een krentenwegge, fruit en een verse smoothie voor 7,95 per stuk. Daarbij kunt u kiezen uit één van de 12 routes die wij voor u hebben gemaakt. Onderweg zijn er voldoende bankjes waar u van uw lunch kunt genieten.

BOERENGOLF BUITEN
Dit is een spel dat wordt gespeeld in de weilanden van De Weistaar. U krijgt van ons het bijzondere speelmateriaal en klompen te leen om onze koeiengreen te mogen betreden. Het spel neemt 1½ à 2 uur tijd in beslag en de prijs is 7,95 p.p. Wij adviseren u dikke sokken mee te nemen.

Reserveren is verplicht voor de activiteiten en te boeken met 2 personen of één gezin. Boeken kan via info@weistaar.nl of bel naar 033-2861943.

SOLEX, E-CHOPPER & E-KICKBIKE STEP
Genieten van onze schitterende omgeving met een beetje ‘hulp’? Kies voor één van onze vervoersmiddelen met een motortje. De solex heeft een hulp motor. De e-chopper kan je op zitten en is elektrisch. En de e-kickbike step heeft de look van een gewone step, maar deze heeft ook elektrische ondersteuning. De route duurt ongeveer 2½ uur en de prijs is 35,- p.p.

Onze TAKE AWAY & MEER is geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur.