Personeelsuitje Gelderland

Welkom!

Personeelsuitje Gelderland

Wie kent ‘m niet, de altijd gezellige ‘Ik hou van Holland show’? Het is één van de vele mogelijkheden voor een personeelsuitje bij de Weistaar, in de buurt van Gelderland. Andere mogelijkheden voor een geweldig personeelsuitje bij de Weistaar Gelderland zijn bijvoorbeeld het klassieke boerengolf of het unieke indoor mini boerengolf dat ideaal is bij somber weer.

De Weistaar verzorgt uw personeelsuitje volledig. Zowel voor geweldige activiteiten als voor een uitgebreide catering en de perfecte locatie bent u bij de Weistaar aan het goede adres. Kijk op deze pagina voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden bij de Weistaar.

De faciliteiten

  • Een geweldige locatie
  • Een groot scala aan activiteiten
  • Jarenlange ervaring
Offerte aanvragen
Logo

Sportief personeelsuitje Gelderland

Met het personeel lekker actief bezig zijn? Ook dat kan bij de Weistaar. Ons aanbod bestaat uit onder andere een kanotocht of een prachtige steptocht door de Utrechtse Heuvelrug. Bekijk alle mogelijkheden voor uw personeelsuitje.

Huifkartocht of solex tocht als personeelsuitje

Een ontspannende tocht langs de landerijen in de omgeving van Gelderland is ook een aantrekkelijke mogelijkheid voor een personeelsuitje. Dit kan zowel met de huifkar als op een klassieke solex.

Entertainment

Gewoon een ouderwets gezellig personeelsfeest met artiest of band organiseren? Ook dat kan bij de Weistaar. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgebouwd met het organiseren van dit soort avonden. Vraag naar onze lijst met suggesties voor de diverse mogelijkheden voor uw personeelsuitje zoals een clown, Hollandse meezingers, een orkest of casino.

Geslaagd in uw zoektocht naar een personeelsuitje in de buurt van Gelderland? Reserveer dan direct via onze website! Wilt u meer informatie over onze personeelsuitjes? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Uw personeelsuitje bij De Weistaar

  • Uitgebreid scala aan mogelijkheden
  • Centraal gelegen
  • Ruimte tot 200 personen
Offerte aanvragen