Partycentrum Doorn

De zalen van Weistaar

Partycentrum Doorn

Mensen een geweldige dag bezorgen, dat is wat wij met ons partycentrum voor Doorn en omgeving al honderden keren hebben gedaan. Partycentrum De Weistaar is het meest sfeervolle en gastvrije partycentrum voor Amerongen en wijde omtrek. Ons partycentrum heeft arrangementen voor onder andere, bedrijfsuitjesfamiliefeesten, verjaardagen en bruiloften.

Met ons partycentrum voor Doorn en omgeving blinken we uit in luxe, sfeer en comfort voor u en uw gasten. Terwijl u en uw gasten genieten van de bijzondere sfeer en de unieke uitstraling van ons partycentrum zorgen wij ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

DE VOORDELEN VAN DE WEISTAAR ALS PARTYCENTRUM IN MAARSBERGEN

  • Ruimte tot wel 1000 personen!
  • Onbeperkt uit te breiden arrangementen
  • Sfeervol en gezellig
Offerte aanvragen
Logo

De mogelijkheden bij partycentrum De Weistaar Doorn

Eindeloze mogelijkheden, dat typeert partycentrum de Weistaar. Ons partycentrum biedt ruimte voor maar liefst maximaal 1000 gasten en tijdens het diner of buffet bieden we mogelijkheden die passen bij uw wensen, of ze worden passend gemaakt. Uiteraard dienen we u ook graag van advies wat betreft de juiste keus voor uw gezelschap of tijdsbestek. Voor gasten met een dieet of bijzondere wensen maakt onze chef-kok graag een passend alternatief. Onze missie is dan ook om u en uw gasten een geweldige dag of avond bij ons partycentrum te bezorgen en daarvoor gaan we heel ver.

Het partycentrum voor Doorn en omgeving

Ons partycentrum zit in Maarsbergen maar we zijn er ook voor plaatsen uit de wijde omgeving zoals Doorn. Ons partycentrum is goed bereikbaar vanuit Doorn maar door de centrale ligging ook voor de wijde omgeving van Doorn. Onze unieke locatie, de bijzondere sfeer en geweldige gastvrijheid zijn de reden dat uw familie, vrienden, relaties of medewerkers graag naar de Weistaar komen.

De culinaire mogelijkheden van ons partycentrum

U wilt, binnen uw budget uiteraard, het allerbeste toch? Wij bieden u het allerbeste op het gebied van ruimte en gastvrijheid maar bieden u ook een uitgebreid aanbod van het beste op culinair gebied. We hebben voor ieder budget een ideale samenstelling. De chef-kok van ons partycentrum denkt graag met u mee om het ideale menu voor samen te stellen. Klik op de link voor een indruk van onze culinaire mogelijkheden.

Kennis maken met partycentrum de Weistaar?

Kom uw wensen bespreken of gewoon eens kennis maken zodat u een indruk krijgt van ons partycentrum! U een onvergetelijke dag bezorgen, dat is onze missie.

Uw bedrijfsfeest bij De Weistaar

  • Ruimte tot 1000 personen
  • Diverse zalen
  • Sfeervol en gezellig
  • Eindeloze mogelijkheden
Offerte aanvragen