Feestzaal Utrecht

De Deel

Op zoek naar een feestlocatie

U bent op zoek naar een gezellige feestzaal in de omgeving van Utrecht? Een feestzaal in Utrecht voor een spetterende bruiloft, heerlijk diner of gezellig bedrijfsfeest? Bij Partycentrum de Weistaar bent u voor een feestzaal omgeving Utrecht altijd goed uit, we hebben namelijk diverse feestzalen met ruimte voor 20 tot 300 personen en zitten in de buurt van Utrecht.

Uw feestzaal bij De Weistaar

  • Ruimte tot wel 1000 personen!
  • Onbeperkt uit te breiden arrangementen
  • Onze feestzalen: sfeervol en gezellig
Offerte aanvragen
Logo

Feestzaal De Weistaar, alle mogelijkheden

Bij de Weistaar zijn de mogelijkheden eindeloos. We bieden ruimte aan een maximum van maar liefst 1000 personen, hebben diverse feestzalen beschikbaar en als we geen standaard mogelijkheden hebben die passen bij uw wensen worden ze passend gemaakt. Met jarenlange ervaring als feestlocatie zijn wij uw ideale en betrouwbare partner als u op zoek bent naar een feestzaal in Utrecht. Van bedrijfsfeest met een ‘ik hou van Holland show’ en personeelsuitje met solextocht tot bruiloft met honderden gasten. Bij de feestzalen van de Weistaar is het mogelijk.

Feestzaal Utrecht

Onze feestlocatie zit in Maarsbergen, in de buurt van Utrecht dus. Laat u verassen door de bijzondere sfeer en geweldige gastvrijheid in een feestzaal van partycentrum de Weistaar..

Kennis maken?

Wilt u een feestzaal bekijken of met ons kennismaken? Dat kan, kom uw wensen bespreken of kom eens langs voor een indruk van onze feestzaal.

​Wij hopen u snel te zien!

Neem contact met ons op!

De voordelen van De Weistaar als feestlocatie

  • Ruimte tot wel 1000 personen!
  • Onbeperkt uit te breiden arrangementen
  • Onze feestlocatie: sfeervol en gezellig
Offerte aanvragen