Feestlocatie Veenendaal

Entertainment

Op zoek naar een feestlocatie

De landelijk gelegen Weistaar is de ultieme feestlocatie in de buurt van Veenendaal voor alle spetterende feesten, stijlvolle recepties en romantische huwelijksvoltrekkingen. Heeft u iets bijzonders te vieren? Partycentrum de Weistaar heeft als feestlocatie Veenendaal een naam hoog te houden in luxe, sfeer en comfort voor u en uw gasten.

Terwijl u en uw gasten genieten van de bijzondere sfeer en de unieke uitstraling van onze feestlocatie zetten wij ons in om uw feest tot een fantastische belevenis te maken. De mogelijkheden zijn grenzeloos en we denken graag met u mee.

De Weistaar

  • Ruimte tot 1000 personen
  • Diverse zalen
  • Sfeervol en gezellig
  • Eindeloze mogelijkheden
Offerte aanvragen
Logo

Alle mogelijkheden als Feestlocatie in Veenendaal

Bent u op zoek naar een feestlocatie waar de mogelijkheden werkelijk eindeloos zijn? Dan bent u bij de Weistaar aan het goede adres. We hebben diverse zalen beschikbaar en in totaal hebben we ruimte voor maar liefst 1000 gasten. Voor het buffet of diner bieden we mogelijkheden die passen bij uw wensen of ze worden passend gemaakt. Met onze jarenlange ervaring als feestlocatie dienen we u uiteraard graag van advies en voor gasten met een dieet of bijzondere wensen maakt onze chef-kok graag een passend alternatief. Bedrijfsfeest met een ‘ik hou van Holland show’ of feest met artiest? Bij feestlocatie de Weistaar kan het allemaal.

Feestlocatie Veenendaal

Onze feestlocatie zit in Maarsbergen maar is uit Veenendaal en andere plaatsen in de wijde omgeving goed bereikbaar. Onze unieke locatie, de bijzondere sfeer en geweldige gastvrijheid zijn de reden dat uw familie, vrienden, relaties of medewerkers graag naar feestlocatie de Weistaar komen.

Kennis maken?

Wilt u eens kennis maken met onze feestlocatie of met ons? Dat kan, kom uw wensen bespreken of kom eens langs voor een indruk van onze feestlocatie. U een onvergetelijk feest bezorgen, dat is onze missie.

​Wij hopen u snel te zien!

Neem contact met ons op!

De voordelen van De Weistaar als feestlocatie

  • Ruimte tot wel 1000 personen!
  • Onbeperkt uit te breiden arrangementen
  • Onze feestlocatie: sfeervol en gezellig
Offerte aanvragen