Boerengolf Ede

Boerengolf bij Weistaar

Wie kent het niet: boerengolf, het aloude spelletje in de buitenlucht.

Bij de Weistaar, in de buurt van Ede, speel je boerengolf op een waanzinnige locatie met familie, vrienden of collega’s. Boerengolf is hiermee een ideale activiteit om eens lekker te ontspannen en te genieten in de buitenlucht van Ede.

Boerengolf bij de Weistaar, in de regio van Ede, wordt gespeeld met unieke speelmaterialen, waaronder de bijzondere stick met klomp. Daarnaast ontvangt u van ons klompen te leen, zodat u onbezorgd de ‘koeiengreen’ kunt betreden. Boerengolf bij de Weistaar neemt ongeveer 1,5 tot 2 uur in beslag.

De faciliteiten

  • Een geweldige locatie
  • Een groot scala aan activiteiten
  • Jarenlange ervaring
Offerte aanvragen
Logo

Boerengolf, de ideale groepsactiviteit Ede

Boerengolf bij de Weistaar is niet alleen ontspannend en sportief, maar ook nog eens het ideale groepsuitje. Samen met familie, vrienden of collega’s is het heerlijk om de weilanden bij de Weistaar in te trekken om een spelletje boerengolf te spelen. Hiermee is boerengolf uitermate geschikt als personeelsuitje, teambuilding en kinderfeesten.

Indoor mini boerengolf

Blijkt het onverhoopt slecht weer te zijn? Geen paniek. Bij de Weistaar in de regio van Ede is het ook mogelijk om indoor mini boerengolf te spelen. Hier kunt u van boerengolf genieten in het klein. Dit maakt het zeer geschikt voor geplande uitjes, waaronder kinderfeestjes.

Ruim aanbod

Bij de Weistaar bieden wij naast boerengolf nog meer diverse activiteiten aan. Zo is het onder andere mogelijk om een rit te maken op de familiefiets of kunt u gezellig eens gaan klootschieten. Daarnaast is de Weistaar uitermate geschikt als locatie voor feesten en partijen en voor recepties.

Wilt u de unieke sfeer van boerengolf bij de Weistaar, in de buurt van Ede, eens aan den lijve ondervinden? Reserveer dan direct via onze website! Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op!

Reserveer direct

Boerengolf in Amerongen bij De Weistaar

  • Unieke locatie
  • Centraal gelegen
  • Ruimte tot maar liefst 100 personen
Offerte aanvragen