Personeelsfeest Amerongen

Personeelsfeest Amerongen

U bent op zoek naar een perfecte locatie voor een personeelsfeest in Amerongen? Een personeelsfeest in Amerongen dat volledig voor u wordt verzorgd? Een personeelsfeest waarbij u gegarandeerd een geweldige avond of dag hebt? Dan bent u bij de Weistaar aan het goede adres. Van de altijd gezellige ‘ik hou van Holland show’ tot een geweldig personeelsfeest met band of DJ, bij de Weistaar Amerongen is het mogelijk. We hebben ruimte voor 200 personen en bieden een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor uw personeelsfeest.

Uw personeelsuitje wordt bij de Weistaar volledig verzorgt. Niet alleen de locatie en catering kunnen wij voor u regelen, ook voor de organisatie van activiteiten bent u bij ons aan het goede adres.

De faciliteiten

  • Een geweldige locatie
  • Een groot scala aan activiteiten
  • Jarenlange ervaring
Offerte aanvragen
Logo

Sportief personeelsfeest Amerongen

Al jarenlang organiseert partycentrum de Weistaar actieve personeelsfeesten zoals een kanotocht over het valleikanaal of een prachtige steptocht door de Utrechtse heuvelrug. Een andere optie is een ontspannend huifkar- of solextocht langs de landerijen in de omgeving van Maarsbergen.

Personeelsfeest Amerongen & Entertainment

Behalve de sportieve personeelsfeesten met activiteiten bent u voor een oergezellig personeelsfeest met artiest of band ook aan het goede adres bij de Weistaar. De Weistaar heeft jarenlang ervaring opgebouwd met dit soort avonden en heeft dan ook een uitgebreide lijst met suggesties voor de diverse mogelijkheden zoals een clown, Hollandse meezingers, een orkest of Casino op uw personeelsfeest.

Neem contact met ons op om uw personeelsfeest in de buurt van Amerongen direct te reserveren of om meer informatie te ontvangen.

Uw personeelsfeest bij De Weistaar

  • Uitgebreid scala aan mogelijkheden
  • Centraal gelegen
  • Ruimte tot 200 personen
Offerte aanvragen