E-kickbike step

Solextocht, E-kickbike step & E-chopper

38,50 p.p.

Geniet van een schitterende tocht door het groene landschap. U zult verrast zijn door de mooie natuur en de groene bossen. De route duurt ongeveer 2½ uur. Hoe u hiervan gaat genieten kunt u zelf bepalen. De prijs is inclusief een lichtgewicht helm.

Solex
Wie herinnert ‘m niet, de Solex! De vernuftige fiets met hulpmotor was razend populair in de jaren zestig van de vorige eeuw. Daarna werd het slimme brommertje massaal afgedankt door zijn eigenaren. Gelukkig zijn er tientallen Solexen gered van de slopershamer. En die zijn nu te huur voor het maken van een toertocht.

E-kickstep
Dit zijn elektrische steps met dikke banden die ongeveer net zo snel rijden als de Solexen en e-choppers. Het leuke is dat je er staand op rijdt, met de voeten op een soort treeplank. De elektrische steps zijn makkelijk wendbaar. Ze kunnen ook in combinatie met Solexen en e-choppers worden gehuurd.

Goed om te weten: iedereen vanaf 16 jaar mag hiermee (zonder rijbewijs) de weg op. Dus heeft u een bedrijfsuitje, dan kan de zaterdaghulp van 16 jaar ook mee.

E-chopper
Het rijden op een e-chopper is qua snelheid en gemak vergelijkbaar met de Solexen en ook bij deze choppers is het dragen van een helm niet nodig. Waar de Solex vooral nostalgische gevoelens oproept, heeft de e-chopper een modern en stoer karakter. De ‘bike’ maakt gebruik van een stille elektromotor die een maximale snelheid van maximaal 25 km per uur geeft. Kenmerkend voor de e-chopper is het hoge stuur en de comfortabele ‘zit’: geen zadel maar een ‘seat’. Voor een nog meer ontspannen gevoel is er voor de voeten een treeplank.

E-Fatbike
Een hele gave e-bike! Uitgerust met volledige ondersteuning en geschikt voor iedereen vanaf 1,50 m.

Deze activiteit is alleen bij ons te boeken in combinatie met een compleet arrangement.

Logo

Contactgegevens

Rottegatsteeg 6
3953 MN Maarsbergen
Tel.: 033 – 286 1943
E-mail: info@weistaar.nl
K.v.K.: 30071292

Meer weten?

Heeft u nog vragen, wilt u nadere informatie ontvangen of wilt u een bezichtiging inplannen? Schroom niet om contact met ons op te nemen! Vul het contactformulier aan de linker kant in en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op!