Boerderij De Weistaar Kerstpakketten 16

KERSTPAKKETTEN & ZOEK HET LEKKER ZELF UIT!

KERSTPAKKETTEN
Graag helpen wij u verder met de zoektocht naar het perfecte kerstpakket!
Wij bieden u een breed assortiment mogelijkheden. Zo hebben wij (h)eerlijke streekproducten uit onze Landwinkel en dit kunnen wij combineren met originele cadeauartikelen, woondecoraties en gereedschap.
In onze Kerstpakketten brochure treft u een overzicht aan van diverse mogelijkheden. Zit uw pakket er niet tussen? Uiteraard stellen wij graag een pakket op maat voor u samen of mag u in onze Landwinkel zelf een pakket komen samenstellen. Vraag naar onze kerstpakketten brochure.
Wij helpen u graag verder.

ZOEK HET LEKKER ZELF UIT!
Al jaren lang een groot succes binnen onze locatie. Verras uw medewerkers tijdens de Kerstborrel, -ontbijt, -lunch of -diner met onze actie: ‘zoek het lekker zelf uit!’ Iedereen ontvangt een shopper en mag voor een bepaald bedrag het eigen Kerstpakket uitzoeken in onze Landwinkel. Gegarandeerd een succes!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Onze Landwinkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur.

Graag tot binnenkort!

Contact

Contact

Contactgegevens

Rottegatsteeg 6
3953 MN Maarsbergen
Tel.: 033 – 286 1943
E-mail: info@weistaar.nl
K.v.K.: 30071292

Meer weten?

Heeft u nog vragen, wilt u nadere informatie ontvangen of wilt u een bezichtiging inplannen? Schroom niet om contact met ons op te nemen! Vul het contactformulier aan de linker kant in en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op!