Boerderij De Weistaar Kerstpakketten 16

KERSTPAKKETTEN & DRIVE THRU

KERST & NIEUWJAAR DRIVE THRU
Wij hebben DE oplossing bedacht voor deze winter. Mocht u het niet zien zitten om uw gezelschap bij ons binnen te verwelkomen, dan verwelkomen wij u graag buiten in onze DRIVE THRU!

Uw gasten  zullen langs diverse sfeervolle kraampjes rijden waarbij ze worden verrast met warme chocolademelk met slagroom, een glaasje glühwein met kerstgebak of iets anders dat u in gedachten heeft. Daarna kunt u het kerstpakket overhandigen het een nieuwjaarsgroet overbrengen en na afloop serveren wij een lekkere warm hapje.
Wilt u het nog extra aankleden? Wat dacht u van een een extra stop om sneeuwballen te gooien, een photobooth waar iedereen op de foto wordt gezet en de foto meteen wordt meegegeven of live muziek op de achtergrond? Wij denken graag met u mee.

KERSTPAKKETTEN
Graag helpen wij u verder met de zoektocht naar het perfecte kerstpakket!
Wij bieden u een breed assortiment mogelijkheden. Zo hebben wij (h)eerlijke streekproducten uit onze Landwinkel en dit kunnen wij combineren met originele cadeauartikelen, woondecoraties en gereedschap.
In onze Kerstpakketten brochure treft u een overzicht aan van diverse mogelijkheden. Zit uw pakket er niet tussen? Uiteraard stellen wij graag een pakket op maat voor u samen of mag u in onze Landwinkel zelf een pakket komen samenstellen.
Wij helpen u graag verder.

1,5 METER WAARDERING DOOS
Deze doos is 1,5 meter lang en vol met producten uit onze Landwinkel. Helaas is deze niet meer leverbaar in 2021.

ZOEK HET LEKKER ZELF UIT!
Al jaren lang een groot succes binnen onze locatie. Verras uw medewerkers tijdens de Kerstborrel, -ontbijt, -lunch of -diner met onze actie: ‘zoek het lekker zelf uit!’ Iedereen ontvangt een shopper en mag voor een bepaald bedrag het eigen Kerstpakket uitzoeken in onze Landwinkel. Gegarandeerd een succes!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Onze Landwinkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur.

Graag tot binnenkort!

Contact

Contact

Contactgegevens

Rottegatsteeg 6
3953 MN Maarsbergen
Tel.: 033 – 286 1943
E-mail: info@weistaar.nl
K.v.K.: 30071292

Meer weten?

Heeft u nog vragen, wilt u nadere informatie ontvangen of wilt u een bezichtiging inplannen? Schroom niet om contact met ons op te nemen! Vul het contactformulier aan de linker kant in en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op!