Boerderij De Weistaar Landwinkel Kerstpakketten web 21

KERSTPAKKETTEN en onze actie ZOEK HET LEKKER ZELF UIT!

KERSTPAKKETTEN!

Ook deze winter kunt u uw medewerkers verrassen met een origineel Kerstpakket, vol met (h)eerlijke producten uit onze Landwinkel. Denk aan een uitgebreid borrelpakket, een ontbijtpakket met echte boerenkaas of een combinatie met één van onze woonaccessoires.

1,5 METER WAARDERING DOOS!
Nieuw in ons assortiment is de 1,5 meter doos! Vol met producten uit onze Landwinkel. Benieuwd wat er allemaal in kan? Wij vertellen u er graag alles over!

U bent van harte welkom in onze Landwinkel om het pakket zelf samen te stellen. Wilt u dit liever niet? Geen punt. Geef ons uw wensen door en wij maken diverse voorbeelden voor u klaar en kunnen deze per e-mail naar u zenden.

ZOEK HET LEKKER ZELF UIT!
Al jaren lang een groot succes binnen onze locatie. Verras uw medewerkers tijdens de Kerstborrel of Kerstdiner met onze actie: ‘zoek het lekker zelf uit!’ Iedereen ontvangt een shopper en mag voor een bepaald bedrag hun eigen Kerstpakket uitzoeken in onze Landwinkel. Gegarandeerd een succes!

Vanwege het corona virus zal wellicht de decembermaand er anders uit komen te zien dan andere jaren. Daarom hebben wij dit jaar een nieuwe variant samengesteld. Want ook dit jaar kunt u uw medewerkers verrassen met onze actie ‘ZOEK HET LEKKER ZELF UIT!’ Naast onze Kerstpakketten is het ook mogelijk om uw medewerkers te verrassen met een VOUCHER van onze Landwinkel. Deze kunnen wij mooi verpakken met een shopper en een voucher voor kopje koffie met gebak. De voucher voor koffie met gebak is € 5,15 per stuk.
Dan kunnen ze, op een door hun zelf uitgekozen moment, zelf het Kerstpakket bij ons komen uitzoeken!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Onze Landwinkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur.

Graag tot binnenkort!

Contact

Contactgegevens

Rottegatsteeg 6
3953 MN Maarsbergen
Tel.: 033 – 286 1943
E-mail: info@weistaar.nl
K.v.K.: 30071292

Meer weten?

Heeft u nog vragen, wilt u nadere informatie ontvangen of wilt u een bezichtiging inplannen? Schroom niet om contact met ons op te nemen! Vul het contactformulier aan de linker kant in en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op!