Boerderij De Weistaar Landwinkel Kerstpakketten web 21

KERSTPAKKETTEN en onze actie ZOEK HET LEKKER ZELF UIT!

KERSTPAKKETTEN
De decembermaand is weer in aantocht. Tijd om na te denken over de invulling van het Kerstpakket voor dit jaar. En laten wij dat nu alvast voor u hebben gedaan! In totaal hebben wij elf smaakvolle pakketten samengesteld met voor ieder wat wils. Bent u benieuwd naar deze pakketten? Vul het contact formulier in onderaan deze pagina en wij zenden u graag onze digitale KERSTPAKKETTEN brochure toe.

1,5 METER WAARDERING DOOS!
Deze doos is 1,5 meter lang en vol met producten uit onze Landwinkel. Benieuwd wat er allemaal in kan? Wij vertellen u er graag alles over!

ZOEK HET LEKKER ZELF UIT!
Al jaren lang een groot succes binnen onze locatie. Verras uw medewerkers tijdens de Kerstborrel, -ontbijt, -lunch of -diner met onze actie: ‘zoek het lekker zelf uit!’ Iedereen ontvangt een shopper en mag voor een bepaald bedrag het eigen Kerstpakket uitzoeken in onze Landwinkel. Gegarandeerd een succes!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Onze Landwinkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur.

Graag tot binnenkort!

Contact

Contact

Contactgegevens

Rottegatsteeg 6
3953 MN Maarsbergen
Tel.: 033 – 286 1943
E-mail: info@weistaar.nl
K.v.K.: 30071292

Meer weten?

Heeft u nog vragen, wilt u nadere informatie ontvangen of wilt u een bezichtiging inplannen? Schroom niet om contact met ons op te nemen! Vul het contactformulier aan de linker kant in en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op!