Diners & Buffetten

KOUD & WARM BUFFET | 24,95 P.P.

Het koude gedeelte bestaat uit twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade, rundvleessalade, eiersalade, diverse sla met dressings, ambachtelijke ham, Italiaanse harde worst, paté, vitello tonato (kalfsfricandeau), gerookte zalm, gerookte paling, makreel en garnalen.
Het warme gedeelte bestaat uit kipschnitzeltjes, mini shaslicks, gehakballetjes, kipsaté in pindasaus, vlees in oosterse saus, nasi, warme seizoen groenten, frites en roseval aardappeltjes uit de oven.

Uitbreidingen
Start met een glaasje soep naar keuze
+ 1,75 p.p.
Gesneden warme beenham en authentieke mosterdsaus
+ 2,50 p.p.
Rundercarpaccio
+ 2,95 p.p.
Warm vlees met boerengarnituur
+ 3,50 p.p.
Zalm uit de oven in witte wijn saus
+ 3,50 p.p.
Zalm zijde (hele zalm) deze is voor 20 personen
75,00 p.stuk

VIER GANGEN BUFFET | 36,95 P.P.

Het voorgerechtenbuffet bestaat uit Ardennerham met meloen, vitello tonato (kalfsfricandeau), rundercarpaccio, gerookte paling en zalm met toast en boter, eiersalade, boerenrundvleessalade en twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade.

Het tussengerecht bestaat uit een glaasje soep naar keuze.

Hoofdgerechtenbuffet bestaande uit varkenshaas met roomsaus, warme rollade met pepersaus, gevulde gevogelte, zalm uit de oven, diverse soorten seizoen groenten, frites, aardappelgratin, roseval aardappeltjes uit de oven en gemengde salade.

Uitgebreid nagerechtenbuffet met drie ijstaarten van boerenroomijs, diverse bavaroise, ambachtelijke dessertsaus, petit grande desserts en slagroom.

LIVE COOKING DINNER | 39,50 P.P.

Tijdens deze maaltijd worden verschillende kleine gerechtjes geserveerd op het buffet. Per gang geniet u van twee gerechtjes.
• Amuselepel met een luchtige smaaksensatie
• Glaasje gevuld met carpaccio
• Mini-quiche met een vulling van Hollandse groenten en kaas
• Een licht gebonden soep van de chef
• Gefrituurde garnalenvlinder geserveerd met een pittige dipsaus
• Lolly van kip omwikkeld met een port gelei
• Op Provençaalse manier gemarineerde varkenshaas met een gekruid aardappeltaartje, dit wordt live klaargemaakt in de zaal
• Drie mini desserts
• Kop koffie ter afsluiting met ambachtelijk vervaardigde bonbon
 
 

MAARSBERGSE HUTSEL FRUTSEL | 21,95 P.P.

Met z’n allen bakken en braden in de reuzenkoekenpan. Het buffet bestaat uit saté, shaslick, kip-Hawaïsticks, Hollandse kogelbiefstuk, speklapjes, kipfilets en hamburgers, gecombineerd met drie soorten salades en een gemengde salade, diverse sausjes, twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade, frites en gekruide aardappelpartjes.

MAARSBERGSE HUTSEL FRUTSEL - DE LUXE | 26,95 P.P.

Samen met uw gasten gaat u bakken en braden in de reuzenkoekenpan. Het buffet bestaat uit varkenshaassaté, kogelbiefstuk, lamskoteletjes, streekburgers en gemarineerde varkensfilet, gecombineerd met warme zalmfilets in botersaus met citroen en warme gambaspiesjes, welke voor u klaar staan op het buffet, drie soorten salades, een gemengde salade, diverse sausjes, twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade, frites en gekruide aardappelpartjes.

GOURMETTEN, TAFELGRILLEN OF STEENGRILLEN | 22,95 P.P.

U start met een paprika-tomaatsoep. Aansluitend wordt er een ruime variatie vleessoorten gepresenteerd om te gourmetten of te grillen, inclusief gemengde salade, diverse sausjes, oerbroden met kruidenboter, tapenade en frites.

LUXE WINTERBUFFET | 19,95 P.P.

U begint met een groentesoep gevolgd door een Hollands buffet bestaande uit boerenkool, hutspot, zuurkoolstamppot, rode kool, rookworsten, speklapjes, runderstoofpotje, uitgebakken spekjes, aardappelgratin, appelcompote, stoofpeertjes, zilveruitjes en augurken. 
 

DINERBUFFET | 32,95 P.P.

Etagère, welke wordt uitgeserveerd op tafel, met een proeverij van carpaccio, salade geitenkaas, gerookte zalm, schwarzwalderham met meloen, glaasje soep en breekbrood met kruidenboter en tapenade.

Het buffet bestaat uit een duo van pangasius/zalmrolletjes, varkenshaasmedaillons, Veluwse kip in rode wijnsaus, twee soorten seizoen groenten, frites, roseval aardappeltjes uit de oven en een gemengde salade.

Een proeverij van nagerechten, welke wordt uitgeserveerd op tafel, met bavaroise, hazelnoot-karamel taartje, yoghurtijs, vers fruit en een toefje slagroom.

NAGERECHTENBUFFETTEN

IJsbombe: ijsbol met een laag van romige chocolade en noten, met een verrassende vulling.
+ 4,25 p.p.
Bourgondisch dessertbuffet: bestaande uit drie soorten verse boerenroomijstaarten, diverse smaken bavaroise, ambachtelijk dessertsauzen, petit grande desserts en slagroom.
+ 8,95 p.p.
Dessertbuffet de luxe: uitgebreid nagerechtenbuffet met vier soorten boerenroomijstaarten, drie soorten bavaroise, ambachtelijk dessert sauzen, salade van vers fruit, flensjes met warme kersen, petit grande desserts en slagroom.
+ 11,45 p.p.

BROCHURES

Ja, ik wil ook de nieuwsbrief ontvangen

INFORMATIE


Informatie aanvragen
 
033 28 619 43
033 28 619 43