Diners & Buffetten

KOUD & WARM BUFFET | € 24,95 P.P.

Het koude gedeelte bestaat uit twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade, rundvleessalade, eiersalade, diverse sla met dressings, ambachtelijke ham, Italiaanse harde worst, paté, vitello tonato (kalfsfricandeau), zalmsalade, gerookte zalm, gerookte forel en makreel.
Het warme gedeelte bestaat uit kipschnitzeltjes, gehakballetjes, kipsaté in pindasaus, vlees in oosterse saus, nasi, warme seizoen groenten, frites en roseval aardappeltjes uit de oven.

Uitbreidingen
Start met een glaasje soep naar keuze
+ € 1,75 p.p.
Gesneden warme beenham en authentieke mosterdsaus
+ € 2,50 p.p.
Rundercarpaccio
+ € 2,95 p.p.
Warm vlees met boerengarnituur
+ € 3,50 p.p.
Zalm uit de oven in witte wijn saus
+ € 3,50 p.p.
Zalm zijde (hele zalm) deze is voor 20 personen
€ 75,00 p.stuk

VIER GANGEN BUFFET | € 36,95 P.P.

Het voorgerechtenbuffet bestaat uit Ardennerham met meloen, vitello tonato (kalfsfricandeau), rundercarpaccio, gerookte paling en zalm met toast en boter, eiersalade, boerenrundvleessalade en twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade.

Het tussengerecht bestaat uit een glaasje mosterdsoep. 

Hoofdgerechtenbuffet bestaande uit varkenshaas met roomsaus, warme rollade met pepersaus, gevulde gevogelte, zalm uit de oven, diverse soorten seizoen groenten, frites, aardappelgratin, roseval aardappeltjes uit de oven en gemengde salade.

Uitgebreid nagerechtenbuffet met drie ijstaarten van boerenroomijs, drie soorten bavaroise, ambachtelijke dessertsaus, petit grande desserts en slagroom.

PIZZA OVEN | € 24,50 p.p.

Bak uw eigen pizza in onze pizza oven. U start met een huisgemaakte Italiaanse tomatensoep. Stel aansluitend de pizza samen met de verse ingrediënten vanaf ons buffet. Vervolgens gaat de pizza de oven in en binnen drie minuten geniet u van een heerlijke pizza met zelf gekozen ingrediënten. Als afsluiting serveren wij een Italiaans dessert, tiramisu met een toefje slagroom.
 
Extra bolletje vanille-ijs bij dessert is € 1,50 extra p.p.
Onze pizza oven is niet geschikt voor elke zaal. Vraag naar de mogelijkheden.
 

MAARSBERGSE HUTSEL FRUTSEL | € 21,95 P.P.

Met z’n allen bakken en braden in de reuzenkoekenpan. Het buffet bestaat uit saté, shaslick, kip-Hawaïsticks, Hollandse kogelbiefstuk, speklapjes, kipfilets en hamburgers, gecombineerd met drie soorten salades en een gemengde salade, diverse sausjes, twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade, frites en gekruide aardappelpartjes.

MAARSBERGSE HUTSEL FRUTSEL - DE LUXE | € 26,95 P.P.

Samen met uw gasten gaat u bakken en braden in de reuzenkoekenpan. Het buffet bestaat uit varkenshaassaté, kogelbiefstuk, lamskoteletjes, streekburgers en gemarineerde varkensfilet, gecombineerd met warme zalmfilets in botersaus met citroen en warme gambaspiesjes, welke voor u klaar staan op het buffet, drie soorten salades, een gemengde salade, diverse sausjes, twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade, frites en gekruide aardappelpartjes.

TAFELGRILLEN | € 22,95 P.P.

U start met een paprika-tomaatsoep, welke wordt uitgeserveerd. Aansluitend wordt er een ruime variatie vleessoorten op een buffet gepresenteerd om te grillen, inclusief gemengde salade, diverse sausjes, oerbroden met kruidenboter, tapenade en frites.

 

LUXE WINTERBUFFET | € 19,95 P.P.

U begint met een groentesoep gevolgd door een Hollands buffet bestaande uit boerenkool, hutspot, zuurkoolstamppot, rode kool, rookworsten, speklapjes, runderstoofpotje, uitgebakken spekjes, aardappelgratin, appelcompote, stoofpeertjes, zilveruitjes en augurken. 
 

DINERBUFFET | € 32,95 P.P.

Etagère, welke wordt uitgeserveerd op tafel, met een proeverij van carpaccio, salade mozzarella, gerookte zalm, schwarzwalderham met meloen, glaasje soep en breekbrood met kruidenboter en tapenade. 

Het buffet bestaat uit zalm uit de oven, varkenshaasmedaillons, Veluwse kip in rode wijnsaus, twee soorten seizoen groenten, frites, roseval aardappeltjes uit de oven en een gemengde salade.

Een proeverij van nagerechten, welke wordt uitgeserveerd op tafel, met bavaroise, hazelnoot-karamel taartje, yoghurtijs, vers fruit en een toefje slagroom.

TIP! Voor dezelfde prijs kunt u de proeverij van nagerechten vervangen voor ons bourgondisch dessertbuffet. Zie de volgende pagina voor de inhoud van dit buffet.

NAGERECHTENBUFFETTEN

IJsbombe: ijsbol met een laag van romige chocolade en noten, met een verrassende vulling.
+ € 4,50 p.p.
Bourgondisch dessertbuffet: bestaande uit drie soorten verse boerenroomijstaarten, drie soorten bavaroise, ambachtelijk dessertsauzen, petit grande desserts en slagroom.
+ € 8,95 p.p.
Dessertbuffet de luxe: uitgebreid nagerechtenbuffet met vier soorten boerenroomijstaarten, drie soorten bavaroise, ambachtelijk dessert sauzen, salade van vers fruit, flensjes met warme chocoladesaus, petit grande desserts en slagroom.
+ € 11,45 p.p.
De prijzen die vermeld staan op onze website zijn gebaseerd op groepsprijzen vanaf 20 volwassenen. 
Indien u onder de 20 volwassenen reserveert brengen wij zaalhuur in rekening. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.  

Vraag direct een BROCHURE aan!

Ja, ik wil ook de nieuwsbrief ontvangen

INFORMATIE


Informatie aanvragen
 
033 28 619 43
033 28 619 43