Teambuilding Woudenberg

Overige activiteiten & workshops

Teambuilding

Centraal in Nederland, in de buurt van Woudenberg, op een prachtige locatie in het Utrechtse Maarsbergen ligt partycentrum de Weistaar. Al jarenlang organiseert de Weistaar onder meer bruiloften, personeelsfeesten en teambuilding activiteiten. Voor teambuilding Woudenberg bent u bij de Weistaar dan ook aan het goede adres.

De Weistaar is ideaal geschikt voor teambuilding. Zo ligt het op een ideale locatie, een ideaal vertrekpunt voor bijvoorbeeld een solex tocht langs de landerijen rond Woudenberg of een steptocht door de schitterende omgeving. Andere mogelijkheden voor teambuilding bij de Weistaar zijn bijvoorbeeld het door Carpe Diem georganiseerde schapen leiden of Ice carving.

De faciliteiten

  • Een geweldige locatie
  • Een groot scala aan activiteiten
  • Jarenlange ervaring
Offerte aanvragen
Logo

Teambuilding Woudenberg

De Weistaar zit in Maarsbergen en is dus vanuit Woudenberg en andere plaatsen in de omgeving goed bereikbaar. Hierdoor is de Weistaar ideaal voor personeelsfeesten, teamuitjes en teambuilding activiteiten als u op zoek bent naar een locatie in de omgeving van Woudenberg.

Bekijk voor een overzicht van de populairste teambuilding mogelijkheden in Woudenberg hieronder. Kijk voor een volledig overzicht op deze pagina. Wilt u direct een teambuilding uitje reserveren of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

‘Ik hou van Holland’ show – €300,- per show

De oudhollandse gezellige avond is weer terug en nu te boeken bij De Weistaar! Deze spannende show wordt gespeeld met uw eigen gezelschap! Er worden 2 groepen gemaakt en deze groepen gaan tegen elkaar strijden. Wie weet het meest van Nederland? Doormiddel van de verschillende rondes zal duidelijk worden welke groep er de titel ‘Ik hou van Holland’ gaat winnen! Er worden vragen gesteld over de Nederlandse cultuur, sport en onze BN’ers. Verder komen de echte Hollandse meezingers aan bod en de spellingsronde zal ook niet ontbreken.

Reserveren

Indoor mini boerengolf – €6,50,- p.p

Dit spel kan het hele jaar door gespeeld worden. Het parcours bestaat uit 18 holes met boerenhindernissen. Spelduur is 1½ á 2 uur. Een spel dat garant staat voor veel plezier voor jong & oud.

Indien u boerengolf reserveert kunt u op de dag zelf nog bepalen of u binnen of buiten wilt spelen. Vanaf 18:00 uur kan de zaal waarin het spel Boerengolf wordt gespeeld voor één gezelschap worden gereserveerd

Reserveren

Solex tocht – €35,- p.p

U gaat in een groep van maximaal 30 personen langs de landerijen rijden op een Solex. Een Solex is een fiets met motor, waarbij de motor het voorwiel aandrijft.

De solexen zijn onder voorbehoud te boeken in verband met beschikbaarheid.

Reserveren

Kanotocht – €5,- p.p

Deze kanotocht op het valleikanaal brengt u langs de ongerepte natuur van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Het oer Hollandse landschap is een lust voor het oog. De tocht duurt ongeveer 1 uur. U start in de nabije omgeving van De Weistaar.

Reserveren

Daarom teambuilding bij De Weistaar

  • Groot aantal mogelijkheden
  • Ideale locatie voor teambuilding in de buurt van
  • Ruimte tot 200 personen
Offerte aanvragen