Groepsactiviteiten Maarsbergen

De Deel

Groepsactiviteiten bij Boerderij de Weistaar

Mensen een geweldige dag bezorgen. Dat hebben wij door middel van groepsactiviteiten voor Maarsbergen en omgeving al honderden keren gedaan! Boerderij De Weistaar is organiseren wij verschillende groepsactiviteiten zowel privé als zakelijk. Wij hebben verschillende arrangementen voor onder andere bruiloften, diners & buffetten, vergaderingen en meer!

Onze boerderij in Maarsbergen blinkt uit in sfeer, luxe en comfort. Laat u het werk volledig uit handen nemen en geniet van de verschillende leuke groepsactiviteiten bij Boerderij De Weistaar.

Uw feestzaal bij De Weistaar

  • Ruimte tot wel 1000 personen!
  • Onbeperkt uit te breiden arrangementen
  • Onze feestzalen: sfeervol en gezellig
Offerte aanvragen
Logo

De zalen van De Weistaar

Boerderij De Weistaar heeft verschillende zalen; zowel grote als kleine. Zo zorgen wij ervoor dat voor elk gezelschap er geschikte zaal is. Onze zalen variëren vanaf 20 tot en met 300 personen per zaal! Deze kunnen natuurlijk ook in combinatie gehuurd worden zodat er een maximaal van 1000 personen is! In de zalen vindt u professionele muziek installaties, een beamer met projectiescherm en meer waar u gratis gebruik van mag maken!

Ons aanbod groepsactiviteiten

Het aanbod van verschillende groepsactiviteiten van De Weistaar is erg divers. Zo organiseren bij buffetten en diners, feestavonden & recepties, lunch, brunch & high tea en meer. Daarnaast organiseren we ook nog groepsactiviteiten waarbij u iets gaat ondernemen. Speel bijvoorbeeld een leuk potje boerengolf, maak een prachtige solextocht langs de landerijen of speel de oer-Hollands gezellige ‘Ik hou van Holland show!’ Bekijk alle groepsactiviteiten.

Onze zakelijke groepsactiviteiten

Ook zakelijk is Boerderij De Weistaar de perfecte plaats voor groepsactiviteiten. Dit komt doordat het centraal gelegen is (5 minuten vanaf de A12 en 10 minuten vanaf de A28), de locatie inspirerend is en er zijn tot wel 200 gratis parkeerplaatsen aanwezig!

Boek nu uw groepsactiviteiten bij Boerderij de Weistaar

Boerderij De Weistaar is dé ideale locatie voor groepsactiviteiten. Neem met ons contact op en bespreek de mogelijkheden! Tot snel!

​Wij hopen u snel te zien!

Neem contact met ons op!