Buffetten & diners

Kom genieten van onze pure streekproducten. Wij hebben de beste ingrediënten voor u geselecteerd en zorgen voor een indrukwekkende ambiance. U selecteert zelf het gezelschap en geeft wensen door. “Nee”, als antwoord? Daar hoeft u niet bang voor te zijn. Van uitgebreid Vier Gangen Buffet, een Maarsbergse Hutsel Frutsel of Pizza bakken in onze pizza oven, het wordt tot in de puntjes verzorgd.

Heeft u of één van uw gasten een dieet of is men vegetariër? Graag vernemen wij dit van u, dan maakt onze chef-kok een passend alternatief.

Neem contact op

Koud & Warm Buffet

26,95 p.p.

Het koude gedeelte bestaat uit twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade, rundvleessalade gegarneerd met twee soorten vleeswaren, eiersalade, gemengde salade, vitello tonato (kalfsfricandeau), zalmsalade, gerookte zalm, gerookte forel en makreel.
Het warme gedeelte bestaat uit kipschnitzeltjes, gehakballetjes, kipsaté in pindasaus, vlees in oosterse saus, nasi, frites en roseval aardappeltjes uit de oven.

Warme seizoengroenten
+ 1,00 p.p.
Start met een glaasje soep naar keuze
+ 2,25 p.p.
Gesneden warme beenham en authentieke mosterdsaus
+ 2,75 p.p.
Rundercarpaccio op schaal
+ 2,95 p.p.
Warm vlees met boerengarnituur
+ 3,95 p.p.
Zalm uit de oven in witte wijn saus
+ 4,25 p.p.
Zalm zijde (hele zalm) Deze is voor 20 personen
+ 49,95 p.st.

Vier gangen buffet

38,95 p.p.

Het voorgerechtenbuffet bestaat uit Ardennerham met meloen, vitello tonato (kalfsfricandeau), rundercarpaccio, gerookte forel en zalm met toast en boter, eiersalade, boerenrundvleessalade en twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade.

Het tussengerecht bestaat uit een glaasje mosterdsoep.

Hoofdgerechtenbuffet bestaande uit varkenshaas met roomsaus, gevulde gevogelte, zalm uit de oven, diverse soorten seizoen groenten, frites, aardappelgratin, roseval aardappeltjes uit de oven en gemengde salade.

Uitgebreid nagerechtenbuffet met drie ijstaarten van boerenroomijs, drie soorten bavaroise, ambachtelijke dessertsaus, petit grande desserts en slagroom.


Pizza oven

25,95 p.p.

U start met een huisgemaakte Italiaanse tomatensoep. Daarna kunt u zelf uw pizza samenstellen met de verse ingrediënten van ons buffet. Vervolgens gaat de pizza de oven in en binnen drie minuten geniet u van een heerlijke pizza.
Als afsluiting serveren wij een Italiaans dessert: tiramisu met slagroom.


Maarsbergse Hutsel Frutsel

24,95 p.p.

Met z’n allen bakken en braden in de reuzenkoekenpan. Het buffet bestaat uit saté, shaslick, Hollandse kogelbiefstuk, speklapjes, kipfilets en hamburgers, gecombineerd met drie soorten salades en een gemengde salade, diverse sausjes, twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade, frites en gekruide aardappelpartjes.

Uitbreiding vis

+ 6,95 p.p.

Warme zalmfilets in botersaus met citroen en warme gamba-spiesjes, welke voor u klaar staan op het buffet.

Hutsel Frutsel Hulp

75,-

Kiest u voor onze Maarsbergse Hutsel Frutsel? Boek onze bak hulp en het bakken en braden wordt voor u verzorgt tijdens de gehele periode.


Tafelgrillen

23,95 p.p.

Als voorgerecht serveren wij een paprika-tomaatsoep. Aansluitend wordt er een ruime variatie aan vleessoorten op het buffet gepresenteerd om te grillen, inclusief gemengde salade, diverse sausjes, oerbroden met kruidenboter, tapenade en frites.


Luxe winterbuffet

20,95 p.p.

U begint met een groentesoep gevolgd door een Hollands buffet bestaande uit boerenkool, hutspot, zuurkoolstamppot, rode kool, rookworsten, speklapjes, runderstoofpotje, uitgebakken spekjes, aardappelgratin, appelcompote, stoofpeertjes, zilveruitjes en augurken.


Dinerbuffet

35,95 p.p.

Etagère, welke wordt uitgeserveerd op tafel, met een proeverij van carpaccio, vitello tonato (kalfsfricandeau), gerookte zalm, schwarzwalderham met meloen, glaasje soep en breekbrood met kruidenboter en tapenade.

Het buffet bestaat uit zalm uit de oven, varkenshaasmedaillons, Veluwse kip in rode wijnsaus, twee soorten seizoen groenten, frites, roseval aardappeltjes uit de oven en een gemengde salade.

Een proeverij van nagerechten, welke wordt uitgeserveerd op tafel, met bavaroise, hazelnoot-karamel taartje, yoghurtijs, vers fruit en een toefje slagroom.

TIP! Voor dezelfde prijs kunt u de proeverij van nagerechten vervangen voor ons bourgondisch dessertbuffet.


Sharing Dinner

37,45 p.p.

Etagère, welke wordt uitgeserveerd op tafel, met een proeverij van carpaccio, vitello tonato (kalfsfricandeau), gerookte zalm, schwarzwalderham met meloen, glaasje soep en breekbrood met kruidenboter en tapenade.

Het hoofdgerecht wordt geserveerd op tafel (sharing) en bestaat uit zalm uit de oven, varkenshaasmedaillons, Veluwse kip in rode wijnsaus, twee soorten seizoen groenten, frites, roseval aardappeltjes uit de oven en een gemengde salade.

Een proeverij van nagerechten, welke wordt uitgeserveerd op tafel, met bavaroise, hazelnoot-karamel taartje, yoghurtijs, vers fruit en een toefje slagroom.


Nagerechtenbuffetten

Wij bieden u de mogelijkheid om uw buffet uit te breiden met een dessert.
IJsbombe: ijsbol met een laag van romige chocolade en noten, met een verrassende vulling.
+ 4,95 p.p.
Bourgondisch dessertbuffet: bestaande uit drie soorten verse boerenroomijstaarten, drie smaken bavaroise, ambachtelijk dessertsauzen, petit grande desserts en slagroom.
+ 8,95 p.p.
Dessertbuffet de luxe: uitgebreid nagerechtenbuffet met vier soorten boerenroomijstaarten, drie soorten bavaroise, ambachtelijk dessert sauzen, salade van vers fruit, flensjes met warme chocoladesaus, petit grande desserts en slagroom.
+ 11,45 p.p.

De prijzen die vermeld staan op onze website zijn gebaseerd op groepsprijzen vanaf 20 volwassenen en exclusief zaalhuur. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.