Bedrijfsfeest Amerongen

De zalen van Weistaar

Een gezellig en bruisend bedrijfsfeest in Amerongen?

Kies voor een bedrijfsfeest bij de Weistaar, gelegen in Midden-Nederland, een stijlvolle locatie met gastvrije ontvangst. Wij bestaan al meer dan 45 jaar en zijn uitgegroeid tot populaire party- en eventlocatie voor Amerongen en omgeving.

De Weistaar is een unieke locatie voor bedrijfsfeesten in Amerongen en omgeving door een grote diversiteit aan beschikbare activiteiten en meerdere sfeervolle zalen. Deze zalen hebben een capaciteit tot wel 230 personen per zaal en zijn eventueel in combinatie te huur. Doordat wij de bedrijfsfeesten volledig op maat aanbieden en door ons enthousiast team van gastvrije medewerkers komen vele bedrijven jaarlijks bij ons terug voor hun bedrijfsfeest.

De faciliteiten

  • Een geweldige locatie
  • Een groot scala aan activiteiten
  • Jarenlange ervaring
Offerte aanvragen
Logo

De mogelijkheden van een bedrijfsfeest bij De Weistaar Amerongen

De Weistaar biedt vele mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest. Denk aan een bedrijfsfeest met diverse activiteiten zoals het ‘Ik hou van holland – spel’ of een casino. Of juist een bedrijfsfeest met DJ of band en lekker eten en drinken; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bereikbaarheid De Weistaar bedrijfsfeest Amerongen

Partycentrum de Weistaar is uitstekend bereikbaar en centraal gelegen in Midden-Nederland. Uiteraard hebben we voldoende parkeerplekken voor al uw gasten. Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een kleinschalig bedrijfsfeest of juist een spetterende thema-party, het kan allemaal bij de Weistaar Amerongen.

Partycentrum de Weistaar zit in Maarsbergen en met 6 unieke zalen geschikt voor elk gezelschap. Reserveren kan door telefonisch contact op te nemen of door het contactformulier in te vullen.

Uw bedrijfsfeest bij De Weistaar Amerongen

  • Veel mogelijkheden
  • Centraal gelegen
  • Ruimte tot 230 personen
Offerte aanvragen