Picknick High Tea

Picknick

PICKNICK HIGH TEA
Geniet van een uitgebreide High Tea vanuit onze picknick mand! De mand is voorzien van veel lekkernijen, zoals vers belegde mini sandwiches met eiersalade en brie, gevulde wrap met zalm, scones met clotted cream en marmelade, brownies van pure chocolade, muffins, luxe cupcakes, petit fours, macarons, petit grand dessert, smoothie, diverse smaken thee en natuurlijk zal het picknick kleed niet ontbreken.

Na het in ontvangst nemen van onze Picknick High Tea mag u een heerlijk plekje uitkiezen uit één van de vele picknick mogelijkheden in onze omgeving. Deze plekken bevinden zich in het groene gras of een picknickbank en bieden een fantastisch uitzicht over de weilanden.

Dit arrangement is te boeken vanaf 2 personen. De mand en picknickkleed zijn in bruikleen en dienen na afloop weer ingeleverd te worden.
20,95 p.p.

PICKNICK LUNCH
De mand is voorzien van veel lekkernijen, zoals vers belegde mini broodjes met kaas, brie, ham en diverse rauwkost, gevulde wrap met zalm, krentenwegge, luxe cupcakes, salade, fruit, smoothie en keuze uit koffie of thee.
Na het in ontvangst nemen van onze Picknick Lunch mag u een heerlijk plekje uitkiezen uit één van de vele picknick mogelijkheden in onze omgeving. Deze plekken bevinden zich in het groene gras of een picknickbank en bieden een fantastisch uitzicht over de weilanden.

Dit arrangement is te boeken vanaf 2 personen. De mand en picknickkleed zijn in bruikleen en dienen na afloop weer ingeleverd te worden.
20,95 p.p.

PICKNICK HIGH WINE
De mand is voorzien van luxe borrelhapjes zoals echte boerenkaas, gevulde wrap met zalm, spinata romana, vijgenbrood, schwarzwalderham met meloen, grilworst, kruidenkaas, gevulde wrap met kip, nootjes en meer. Per persoon ontvangt u drie mini flesjes wijn bestaande uit één rosé wijn, droge witte wijn en één rode wijn met een flesje water.
Na het in ontvangst nemen van onze Picknick High Wine mag u een heerlijk plekje uitkiezen uit één van de vele picknick mogelijkheden in onze omgeving. Deze plekken bevinden zich in het groene gras en bieden een fantastisch uitzicht over de weilanden. De mand en picknickkleed zijn in bruikleen en dienen na afloop weer ingeleverd te worden. Dit arrangement is te boeken vanaf 2 personen.
25,95 p.p.

PICKNICK KIDS
Samen met uw kinderen genieten van één van onze picknick arrangementen? Boek voor uw kinderen onze Picknick Kids.
Deze mand is voorzien van een donut, cupcake, zakje naturel chips, boterkoekje, kaaskoekje, macaron, één meter drop, een appel, bolletjes met pasta en één flesje drank na keuze.
11,95 p.p.

Contact

Contactgegevens

Rottegatsteeg 6
3953 MN Maarsbergen
Tel.: 033 – 286 1943
E-mail: info@weistaar.nl
K.v.K.: 30071292

Meer weten?

Heeft u nog vragen, wilt u nadere informatie ontvangen of wilt u een bezichtiging inplannen? Schroom niet om contact met ons op te nemen! Vul het contactformulier aan de linker kant in en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op!