barbecue

Barbecue vlees

Ben jij een barbecue liefhebber? En kies jij graag voor een (h)eerlijk stuk vlees of vis? Kies voor onze producten!
Samen met onze vlees & vis specialist hebben wij een mooi assortiment samengesteld.

Elke week kan je een bestelling bij ons plaatsen. Bestel je BARBECEU VLEES of VIS minimaal twee dagen van te voren.  Ophalen kan van dinsdag t/m zaterdag in onze Landwinkel vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur.

Bestellen kan via info@weistaar.nl of bel naar 033-2861943.

Hierbij een overzicht van keuzes:

Picanha (Mount Leinster Rundvlees)

19,95 per kilo

Staartstuk, Angus Iers, één portie heeft een gewicht van circa 1 kilo

Short rib 5 (Mount Leinster Rundvlees)

15,95 per kilo

Iers rundvlees, één portie heeft een gewicht van circa 2,5 kilo

Tomahawk

34,45 per kilo

Rund tomahawk steak, één portie heeft een gewicht van circa 1 kilo

Ribeye

28,95 per kilo

Rund Ribeye gemarmerd, één portie heeft een gewicht van circa 400 gram

Procureur (Patron Varken)

11,45 per kilo

Varkens nek zonder been, één portie heeft een gewicht van circa 1 kilo

Buikspek (Patron Varken)

14,10 per kilo

Met zwoerd, één portie heeft een gewicht van circa 1 kilo

Spare rib

11,95 per kilo

De spare ribs zijn rauw, één portie heeft een gewicht van circa 900 gram

Entrecote (MRIJ Rundvlees)

27,20 per kilo

Rund entrecote geport MRIJ, één portie heeft een gewicht van circa 400 gram

Hamburgers (MRIJ Rundvlees)

9,95 voor 4 stuks

Verse hamburgers van á 180 gram, per 4 stuks

Zalmzijde Noors

23,95 per kilo

De zalmzijde is schoon, met huid, trim D, één zalmfilet heeft een gewicht van circa 1,2 kilo

Iberico Varken Wang

20,25 per kilo

Eén portie heeft een gewicht van circa 1 kilo en is diepgevroren

Iberico Varken Presa

34,35 per kilo

Eén portie heeft een gewicht van circa 500 gram en is diepgevroren

Hele kip (kip van de boer)

10,- per stuk

Scharrelkip naturel gewicht van circa 1,2 kilo

De genoemde prijzen zijn per kilo. Tijdens het afhalen in onze Landwinkel wordt het product gewogen en afgerekend. Alles is vacuüm verpakt.

In onze Landwinkel bieden wij een ruim assortiment aan van barbecuesaus en rubs voor je vlees. En ben je nog opzoek naar barbecue attributen? Ook deze vind u in onze Landwinkel.

Wij hebben een selectie gemaakt met speciale vlees soorten. Hieronder tref je meer informatie aan over de verschillende vlees soorten.


MRIJ RUNDVLEES
Het Maas-Rijn-IJsselvee werd ontwikkeld in het gebied tussen de Maas, Rijn. De leefomstandigheden langs de rivieren leverden een robuust ras met een hoog weerstands-vermogen op. Het MRIJ vlees is geboren, opgegroeid, geslacht én verwerkt in Nederland. 4 x NL wordt dat ook wel genoemd.

MRIJ rundvlees uit Holland staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en strikte dierenwelzijn- en voedselveiligheidseisen. Het Nederlandse MRIJ rund is een roodbont. Het vlees is erg sappig en vol smaak. Het vee is bovendien goed gespierd, wat bijdraagt aan de specifieke smaak van het vlees.

Als je het MRIJ vlees bekijkt zie je direct het verschil met andere rassen. De kleur van het vet is erg mooi en het vlees heeft een mooie dooradering.

MOUNT LEINSTER RUNDVLEES
Ierland heeft een ongerepte natuur en kent een rijke historie. De Blackstairs Mountains liggen in het midden oosten van Ierland. De Mount Leinster is hier met 796 meter de hoogste berg.

In het gebied rondom Mount Leinster zijn een aantal toegewijde boeren die hun runderen vrij laten lopen op de uitgestrekte en glooiende vlaktes in het midden oosten van Ierland. Hier genieten zij van het groene weelderige gras en dat proef je aan het vlees. Onze vleesspecialist werkt specifiek met deze boeren samen door hun jarenlange ervaring, toewijding en passie die ervoor zorgt dat een heerlijk en consistent product wordt gewaarborgd. Daarnaast wordt uitsluitend met een aantal rassen gewerkt om de smaak te waarborgen, zoals Aberdeen Angus en Hereford.

Het voordeel van gras gevoerd rund is dat het rijk is aan omega 3, vitamine A & E en ijzer. Verder staat het Mount Leinster rund bekend als een natuurlijk en duurzaam ras, 100% Ierse oorsprong, hoog dierenwelzijn gewaarborgd en topkwaliteit vlees.

PATRON VARKEN
Patron staat voor premium kwaliteitsvlees: een excellent product afkomstig van de beste varkens van stal, gehouden met aandacht voor dier én milieu. Het varkensvlees komt uitsluitend van Nederlandse familiebedrijven (ook uit onze regio) die werken volgens de criteria van Keten Duurzaam varkensvlees. De varkens die in aanmerking komen voor het Patron label worden met de hand geselecteerd. De vleesmeesters beoordelen de varkens persoonlijk op vorm, kleur, stevigheid en marmering. Je bent altijd verzekerd van een mooi stukje varkensvlees.

De basis van echt lekker vlees ligt natuurlijk bij de boer. Dit betekent extra aandacht voor het welzijn van de dieren en milieu. Zo hebben de dieren meer leefruimte, krijgen ze dagelijks een portie Luzerneruwvoer en hebben ze schoon drinkwater en goede ventilatie tot hun beschikking.