Bedrijfsuitje Utrecht

Bent u op zoek naar een gezellige en bruisende plek voor een bedrijfsuitje? Kies voor een bedrijfsuitje bij De Weistaar! De Weistaar ligt in Maarsbergen, vlakbij Utrecht. Al meer dan 45 jaar is De Weistaar een populaire locatie voor feesten, trouwerijen, vergaderingen, recepties, bedrijfsuitjes en meer! Geniet van een stijlvolle locatie met gastvrij ontvangst bij De Weistaar.

 

Uw bedrijfsuitje bij De Weistaar

Boerderij De Weistaar is een unieke locatie voor bedrijfsuitjes in Utrecht en omgeving. Er is veel diversiteit aan activiteiten en er zijn meerdere sfeervolle zalen met een capaciteit tot maar liefst 230 personen! Bent u met meer personen? Geen probleem! Onze sfeervolle zalen zijn ook in combinatie te huur. Uw bedrijfsuitje wordt volledig op maat aangeboden door ons enthousiaste team van gastvrije medewerkers. Mede hierdoor zijn vele bedrijven vaste gasten in onze boerderij!

​Bekijk onze sfeervolle zalen!

 

De mogelijkheden

Strijd met 2 groepen tegen elkaar in de oud-Hollands gezellige 'ik hou van Holland show'. Nederlandse cultuur, sport, BN'ers en Hollandse meezingers. Welke groep weet het meest van Holland? Dit is een van de verschillende mogelijkheden voor een ​bedrijfsuitje​ bij De Weistaar, in de buurt van Utrecht.

​Wilt u liever met het personeel iets actiefs doen? Ook dat is mogelijk bij De Weistaar. Maak bijvoorbeeld een steptocht door door de Utrechtse heuvelrug, een solex tocht langs de landerijen in de omgeving of een kanotocht door de Gelderse Vallei en de Utrechtse heuvelrug. Het oer-​Hollandse landschap is een ware lust voor het oog!

De Weistaar verzorgt uw bedrijfsuitje volledig. Voor zowel de leuke activiteiten, de perfecte locatie, de uitgebreide catering én de gastvrije en gezellige sfeer bent u bij De Weistaar aan het juiste adres.

 

Bekijk het volledige aanbod van activiteiten voor bedrijfsuitjes bij de Weistaar.

 

Waarom uw bedrijfsuitje bij De Weistaar

  • Veel mogelijkheden; Van familiedag tot trouwfeest, van verjaardag tot teambuilding en van receptie tot bedrijfsuitje. Zelfs uw vergadering maken we bijzonder en extra effectief.
  • Centraal gelegen; In Maarsbergen, in de buurt van Utrecht. Op 5 minuten van de A12 en nog geen 15 minuten van de A28.
  • Ruimte tot 230 personen; Zalen in combinatie huren geeft ruimte voor nog meer personen!


​Direct reserveren?

Geslaagd in uw zoektocht naar een bedrijfsuitje bij De Weistaat in de buurt van Utrecht? Reserveer dan direct via onze website! Wilt u meer informatie over onze bedrijfsuitjes? Neem dan contact op via tel. +33 - 286 1943 of via e-mail: info@weistaar.nl

​Hopelijk tot snel!

Brochure
personeelsuitje
 
 
033 28 619 43
033 28 619 43